DETALII HALUCINANTE Tacamuri de aur, baldachin si politisti-slugi:Viata lui Gigi Becali din PUSCARIE

Daca toti detinutii se plang de conditiile din puscarii, se pare ca Gigi Becali a trait foarte bine in spatele gratiilor. Afirmatiile si dezvaluirile acestuia sunt halucinante. Mai mult, Becali spune ca a fost vizitat la puscarie de inalti demnitari.

Voturile Monicai Macovei, la un pas sa ajunga la unul dintre sustinatorii suspendarii presedintelui
Salariile nu vor creste pana cand nu va fi adoptat bugetul

"Eu mi-am facut baldachin in puscarie. Aveam 4 detinuti care ma serveau acolo. Mancau cu lingura si furculita de aur la puscarie. Mai matura si militianul la mine in celula. La puscarie m-a vizitat omul lui Ponta si mi-a spus ca are Cazanciuc boala pe mine si de aia nu poate sa imi creeze conditii sa vin acasa. A venit unul care era ministru si care si acum e ministru.", a spus Becali la Romania TV.

Gigi Becali a vorbit la Romania TV despre viata pe care a avut-o in puscarie, conditiile sale fiind incomparabil mai bune decat ale celorlalti detinuti. "Eu aveam apa in fiecare zi. Aveam patul meu, patul doi nu exista, l-am scos ca sa imi fac baldachin, sa ma legan. Conditiile mi le-am facut eu, ca sunt Becali si nu putea niciun militian sa imi zica nimic. Si mancam cu lingura si furculita de aur, ca sa stiti. Eu stiu ca ceilalti o duc greu…

Si Victor (n.r. – Victor Becali, varul sau) o duce greu, ca sunt 14 in camera. La mine eram opt si eu comandam. Stiti cine m-a ajutat? BECALI. Numele meu m-a ajutat. Militianul imi matura in celula. Altii nu pot sa faca asta", a declarat Gigi Becali, la Romania TV.

Fostul presedinte, Traian Basescu, a fost umilit pur si simplu in direct la Romania TV. Un fost parlamentar liberal l-a atacat dur pe actualul senator PMP. Gigi Becali a facut afirmatii extrem de grave si l-a acuzat pe Basescu de faptul ca minte foarte mult.

"Minte atat de mult Traian Basescu. E un escroc sentimental. Ca ce stat de drept a facut el!? El a ingropat tara! Unde erai tu, ma, cand au venit 30 de mascati la mine la sase dimineata? Cum aparai tu constitutia atunci? Nu ai spus nimic, Basescule!Vai de capul tau, uite cum sta fratele tau acum in spatele gratiilor.", a tunat Becali la emisiunea lui Victor Ciutacu de la Romania TV.

COMENTARII

DISQUS: