Decesul actritei Stela Popescu a fost cauzat de un accident vascular cerebral

Decesul actritei Stela Popescu a fost cauzat de un accident vascular cerebral, au declarat vineri, pentru AGERPRES, surse medicale. Conform surselo

Mai multi copii aflati intr-un microbuz au fost raniti intr-un accident
Judecatorii Curtii Constitutionale se reunesc marti pentru a discuta despre aspectele aparute dupa decizia de amanare a verdictului privind referendumul din 29 iulie

Decesul actritei Stela Popescu a fost cauzat de un accident vascular cerebral, au declarat vineri, pentru AGERPRES, surse medicale.

Conform surselor citate, autopsia s-a incheiat, decesul survenind in urma unui AVC.

Sursele citate au mentionat ca actrita nu prezenta leziuni externe.

Sicriul cu trupul neinsufletit al actritei Stela Popescu a fost depus, vineri, la Sala Savoy a Teatrului de Revista „Constantin Tanase”.

Aproximativ 100 de persoane care au cunoscut-o pe marea actrita de pe scena sau din fata micilor ecrane, dar si actori, printre care Mitica Popescu, Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, presedintele UCIN, Laurentiu Damian, s-au aflat in fata teatrului si au aplaudat.

In foaierul Teatrului de Revista „Constantin Tanase” s-au depus deja mai multe coroane de flori.

„Simt ca este o pierdere pentru teatrul romanesc. Eu am cunoscut-o doar pe scena, am ascultat piese de teatru la radio, am vazut-o la televizor”, a afirmat Adrian Stanescu, un tanar de 30 de ani, care a asteptat, inca de la ora 10,00, sa-i aduca un ultim omagiu actritei.

„A fost o actrita unica, careia i-am admirat forta de viata. Este o pierdere uriasa pentru lumea artistica”, a spus si Veronica Mihai.

COMENTARII

DISQUS: 0