Dan Voiculescu are doi noi judecatori in dosarul ICA

Dan Voiculescu are doi noi judecatori in dosarul ICA

Dosarul lui Dan Voiculescu va fi judecat de alti doi magistrati, in urma pensionarii lui Florica Duta. Camelia Bogdan si Mihai Alexandru Mihalcea au format un nou complet de judecata.

Sedinta Parlamentului in care presedintele va adresa un mesaj, programata pe 7 martie la ora 11.00
Viorel Vasile Buda a fost ales vicepresedinte al CNA

Pe 1 iulie, protagonistii dosarului privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA ) vor fi judecati de alti doi magistrati. Fostul complet s-a desfiintat deoarece Stan Mustata a fost arestat pentru coruptie, in timp ce Florica Duta si-a cerut pensionarea. Camelia Bogdan Cei doi au promovat de curand la Curtea de Apel Bucuresti, ambii venind de la Tribunalul Bucuresti.

Camelia Bogdan l-a judecat pe Sorin Ovidiu Vintu in dosarul favorizarii infractorului Nicolae Popa, fugit in Indonezia si trimis ”pachet” in tara. O alta cauza judecata de Bogdan a fost Loteria 1 a lui Gheorghe Copos. A fost recuzata de avocatii inculpatilor din ambele procese pe diverse motive, acceptate de colegele ei de la Tribunalul Bucuresti. Camelia Bogdan l-a mai condamnat pe omul de afaceri Stefan Riza la 12 ani de inchisoare in dosarul in care este acuzat ca a savarsit infractiuni de inselaciune si delapidare, in urma carora a produs un prejudiciu de peste sapte milioane de euro.

In 2011, in incercarea de a scapa de judecatoarea Bogdan, cotidianul.ro a publicat pe internet cartea de identitate a magistratului.

Judecatorul Mihai Alexandru Mihalcea pe cand era judecator la Sectorul 4 a refuzat sa-l elibereze conditionat pe Sorin Ovidiu Vantu pe motiv ca acesta "nu a facut eforturi deosebite pe calea reeducarii sale" si "nici nu a incercat sa se remarce intr-un mod deosebit".

COMENTARII

DISQUS: