Dan Tapalaga, replici foarte agresive la adresa lui Traian Basescu.”O injuratura groasa fara argumente, un scuipat intre ochi?”

Dan Tapalaga, replici foarte agresive la adresa lui Traian Basescu.”O injuratura groasa fara argumente, un scuipat intre ochi?”

Dupa ce jurnalistul Dan Tapalaga a publicat un comentariu in care afirma ca, in mandatul lui Traian Basescu, a existat un "club al borfasilor de lux" care a fost protejat de actiunile Justitiei, fostul presedinte a replicat pe Facebook, fara sa pomeneasca insa numele ziaristului.

Dan Diaconescu, liber sa plece din tara
Bode, aluzii la ROSIA MONTANA: Exploatarea resurselor minerale, pe lista prioritatilor

Basescu a aratat ca afirmatiile lui Tapalaga sunt similare cu cele ale lui Victor Ponta si ale televiziunilor din trustul Intact. Replica lui Dan Tapalaga n-a intarziat sa apara, tot pe Facebook.

"Asta-i tot ce mai are de spus un fost presedinte, o injuratura groasa fara argumente, un scuipat intre ochi? Atat mai poate, o jalnica lovitura sub centura?", a scris Dan Tapalaga, pe contul sau de Facebook.

Jurnalistul a adaugat ca Traian Basescu pune "ziaristi expirati" sa-i denigreze pe jurnalistii care au criticat-o pe Elena Udrea.

"Pot sa inteleg ca 10% a ramas singura lui grija in viata, dupa cum singur a marturisit, dar ar putea macar sa elaboreze un atac inteligent, care sa merite osteneala. Zic sa mai incerce. Daca se poate fara interpusi, cu ceva idei, mai putine ragete si imaginar de carciuma. Ceva mai demn de un fost sef de stat".

Anterior fostul presedinte Traian Basescu, l-a numit "lingator de clante".

"Lingatorul de clante de ambasade occidentale si admirator de picioare a lansat astazi o teorie similara cu cea sustinuta de Ponta si televiziunile turnatorului batrin Felix precum si de aceea a mai tinarului lui coleg de arme Ghita si anume: Basescu a protejat un grup de corupti care abia acum, dupa plecarea acestuia de la Cotroceni poate fi anchetat.Nimic mai neadevarat. Nu am protejat pe nimeni", a scris Basescu, care reia afirmatia potrivit careia nu exista nici un procuror, judecator sau politist care sa poata confirma ca ar fi intervenit in vreun dosar.

Fostul sef al statului mai afirma ca exista un efort propagandistic pentru daramarea schimbarilor din perioada 2004-2014. "Este insa un efort propagandistic urias al slugilor sa darime schimbarile din perioada 2004 – 2014, sa nege aceasta perioada pentru a construi o statuie la umbra careia sa-si gaseasca o functie de lingau si daca se poate sa demonstreze ca azi "cu dumneavoastra sa traiti", a inceput functionarea justitiei", mai declara Traian Basescu.

"Saltul enorm facut sub mandatul lui Traian Basescu in justitie a fost spargerea barierelor politice si restrangerea cercului de intangibili la un club al borfasilor de lux. Oricat se vor stradui basistii habotnici sa nege aceasta realitate, ea exista sub ochii lor. Trebuie doar sa vrea sa o vada. Club al borfasilor de lux a dovedit o rapacitate uluitoare", a scris Dan Tapalaga, care ii nominalizeaza ca facand parte din acest cerc pe Elena Udrea, Sebastian Ghita, Marian Vanghelie, Dorin Cocos, Nicu Niro, Alina Bica "si altii".

COMENTARII

DISQUS: