Cristian Diaconescu: ”Cred ca Ponta isi face iluzii ca-l voi menaja in cursa pentru presedintie”

Cristian Diaconescu: ”Cred ca Ponta isi face iluzii ca-l voi menaja in cursa pentru presedintie”

Candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale a declarat, in cadrul emisiunii ”Sub semnul intrebarii” de la postul B1 TV, ca este periculos, intr-o democratie "fragila ca a noastra" fraiele puterii sa fie detinute de un singur partid.

Ambasada Norvegiei in Romania: Violenta fizica sau psihica reprezinta un motiv legal pentru emiterea ordinelor de plasament
Oltean: PDL va sustine, la Cotroceni, acordul interguvernamental si inscrierea lui in Constitutie

”In Romania nu sunt personaje politice periculoase. Ponta e foarte grabit in a avea control, in a avea un anume gen de autoritate, destul de neatent la ce se intampla in jur. E un tip dinamic. Cred ca Ponta isi face iluzii ca-l voi menaja in cursa pentru presedintie”, a explicat Cristian Diaconescu.

Intrebat daca ar fi periculos ca premierul Victor Ponta sa ajunga presedinte, Diaconescu a precizat ca problema este, de fapt, concentrarea puterii in mainile unui singur partid.

”Nu Ponta in sine cat ideea ca o singura formatiune de acest tip sa aiba toata puterea in Romania. As incerca sa ma opun ca orice fel de partid politic, pe o democratie frageda ca a noastra, sa isi incredinteze sistemul democratic romanesc intr-o singura unitate fraiele. Trebuie sa existe un echilibru”, a conchis candidatul PMP la presedintie.

COMENTARII

DISQUS: