Crin Antonescu se retrage din ultima functie pe care o mai detinea, de presedinte al Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei

Crin Antonescu se retrage din ultima functie pe care o mai detinea, de presedinte al Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei

Senatorul PNL Crin Antonescu renunta la presedintia Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei. El spune ca nu considera  "potrivit" sa-si mai continue activitatea in aceasta comisie din pozitia de presedinte, relateaza Gandul.

Romania are una dintre cele mai scazute rate de angajare din UE
Aproape 8.000 de angajati din MAI vor fi disponibilizati

Antonescu a mai tinut sa precizeze ca nu a fost vorba de o schimbare din aceasta functie, nici din partea PNL, nici din partea PSD, ci ca a fost decizia sa de a se retrage din aceasta pozitie.

"Eu am facut cunoscut si Alinei Gorghiu, co-presedintele PNL, de asemenea si domnului Ponta si domnului Chelaru care m-au intrebat in legatura cu acest lucru ca nu consider potrivit sa mai continui activitatea in Comisia de revizuire a Constitutiei, in functia de presedinte al acesteia. In primul rand pentru ca aceasta functie mi-a revenit in conditiile unei alte majoritati, majoritatea USL dupa alegeri, in al doilea rand pentru ca asa cum mi se prezinta in acest moment perspectiva parerilor cred ca viziunea mea despre anumite capitole ale Constitutiei nu mai este impartasita de catre cei care formau la momentul 2012 – 2013 o majoritate", a spus fostul presedinte al PNL.

COMENTARII

DISQUS: 0