CORUPTIE la CNA. Laura Georgescu, noi inregistrari compromitatoare: „Crezi ca merge ceva legal in Romania? Vin si te santajez”

CORUPTIE la CNA. Laura Georgescu, noi inregistrari compromitatoare: „Crezi ca merge ceva legal in Romania? Vin si te santajez”

Presedinta CNA, Laura Georgescu, a fost surprinsa intr-o serie de inregistrari compromitatoare difuzate de Realitatea TV. Veridicitatea inregistrarilor nu a fost confirmata de presedinta CNA.

TRAIAN BASESCU, la judecata din cauza unor afirmatii despre MONARHIE
Maghiarii, consternati de „balciul” de Craciun din fata Bisericii Sfantul Mihai din Cluj-Napoca

"M-a fortat jigodia de Georgica Severin sa le dau lor cuvantul. Pe boul de Ghita si pe Romania TV sa-i acopar si sa nu profit? Eu innebunesc ca tu ma pui, pe boul de Ghita si pe Romania TV sa-i acopar si tu nu profiti de…asa. Intelegi ce-ti explic? Crezi ca merge ceva legal in Romania? Vin si te santajez… Cum crezi ca merge-n Romania? Merge ceva legal? Sa ma duc si sa zic: nu va suparati, uitati am si eu o lege. Pot sa, la umbra ei, sa-mi fac treaba? Nu. E, du-te dracu’ atuncea! Vin si te santajez, ce vrei sa fac?", spune Laura Georgescu, conform inregistrarii.

"Laptopuri nu ne sponsorizati si pe noi? Nu ne faceti si noua o donatie? 5 bucati! Ala e un jaf, frate, sa mor eu, e la pret de piata! Nu stiu, 1-7, 1700, cat dracu e? Nu am inteles. Lasati, lasati, faceti-va ca stiti ce vreau! Te pup, pa, pa! Sa dea niste laptopuri. Nu, nu, nu ti le mai…laptopuri, asculta-ma putin ca o rezolv altfel. (O sun pe Gubernat sa vad). Ca n-as baga, frate bani in laptopuri. Sunt tampita, ma, sa iau laptopuri de bani pentru institutie, ma, cand putem sa le luam altfel, ma, am atatia oameni care-mi sunt datori, nu pricepi ce-ti explic? E pacat de Dumnezeu, ma! Nu suport sa iau bani din institutie sa rezolv problemele. Mi se pare de un cacat. (Gubernat) asta e prietena cu unu’, intelegi, si m-a tot intrebat daca vreau… Sa nu iau 5 laptopuri pe moca? Da-i dracului, ce-o sa spuna? C-am primit spaga, da-i in…." spune Laura Goorgescu intr-o alta inregistrare difuzata la Realitatea TV.

Saptamana trecuta Narcisa Iorga a publicat pe blogul personal o alta serie de inregistrari avand-o protagonista pe Laura Georgescu. Presedinta CNA ar fi trebuit sa le vorbeasca despre legislatia audiovizualului elevilor de clasa a III-a, in cadrul programului "Scoala altfel", insa s-a abatut de la subiect. „Sa stii ca o sa vina ziua, niciun barbat nu scapa, in care, o femeie, care va arata probabil foarte bine, va rade de cum arati tu si tu atunci vei fi o victima. Asta-i viata, iubitu’ meu!”, le spunea aceasta elevilor.

COMENTARII

DISQUS: