Comisia Juridica din Camera Deputatilor a dat un aviz pozitiv pentru urmarirea penala a lui Laszlo Borbely

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a dat un aviz pozitiv pentru urmarirea penala a lui Laszlo Borbely

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a dat marti un aviz pozitiv pentru urmarirea penala a deputatului Laszlo Borbely. In cadrul comisiei au fost exprimate 16 voturi ”pentru”, 5 ”impotriva„ si 3 abtineri, informeaza B1 TV.

REFERAT DNA. Sume de bani uriase gasite la flagrant asupra managerului Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti
Serban Nicolae: Modificarile la Codul Penal se refera la dezvaluirea de date care potrivit legii nu au caracter public

Avizul comisiei juridice din Camera Deputatilor este unul consultativ, urmand ca in plenul Camerei sa se dea un vot final privind cererea de urmarire penala in cazul lui Laszlo Borbely.

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de la Camera Deputatilor pentru urmarirea penala a deputatului UDMR Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului, in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita pentru interventii in vederea atribuirii unor contracte, cauza redeschisa recent de DNA Oradea.

Cererea de avizare a urmaririi penale a fost formulata intrucat exista suspiciuni ca, in 2011, Laszlo Borbely, atunci ministru al Mediului si Padurilor, ar fi primit de la Ioan Ciocan, administrator al SC Lescaci Com SRL Negresti Oas, foloase necuvenite in valoare de 80.952 de lei, constand in renovarea si utilarea unui apartament, pentru a-si exercita influenta asupra unor functionari din Administratia Nationala "Apele Romane" (ANAR), in vederea determinarii acestora sa favorizeze firma la licitatii organizate prin Administratiile Bazinale din teritoriu.

COMENTARII

DISQUS: