Cinci femei, printre care si Amelia Antoniu, in stare grava dupa infectarea cu stafilococul auriu la Spitalul CF2

Cinci femei, printre care si Amelia Antoniu, in stare grava dupa infectarea cu stafilococul auriu la Spitalul CF2.

Propunerile USL, respinse. Comisia Juridica: REFERENDUM – o zi, nu doua. Decizia finala, in plen
Gigi Becali, SOMAT sa plateasca DESPAGUBIRI de 26 DE MILIOANE DE EURO

Prim-solista Teatrului de Opereta si o alta femeie, operata a doua zi dupa artista au fost transferate in coma, in noaptea de marti spre miercuri, de la CF2 la Spitalul Universitar din Capitala. „Cele doua paciente, in varsta de 35, respectiv 36 de ani, au fost transferate in noaptea de marti spre miercuri de la Spitalul CFR 2 la Spitalul Universitar in stare foarte grava, fiind internate de la bun inceput la sectia de Terapie Intensiva, unde se afla si acum.

Colegii nostri fac tot posibilul din punct de vedere medical, cele doua paciente sunt asistate respirator, primesc medicatie complexa pentru infectie, iar prognosticul este rezervat”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar din Capitala, Bogdan Popescu. La Spitalul CF2 din Capitala, de unde doua paciente au fost transferate in coma la Spitalul Universitar, este in desfasurare a ancheta Ministerului Sanatatii pentru a stabili daca infectia care a cauzat starea femeilor a fost contractata in aceasta unitate, au declarat reprezentantii spitalului. Directorul spitalului CF2, Constantin Tanase, a fost demis, vineri, de ministrul Transporturilor Radu Berceanu.

„Ancheta a fost declansata joi noaptea in comun de Ministerul Sanatatii si spital. Asteptam raportul anchetei pentru a vedea daca de la noi a pornit problema sau este de alta natura. Sectiile nu au fost inchise, a fost inchis doar blocul operator de la ginecologie”, a declarat purtatorul de cuvant al spitalului, Cristian Codreanu. Prim-solista Teatrului National de Opereta, Amelia Antoniu, in varsta de 36 de ani, este internata la Spitalul Universitar din Capitala in coma profunda, in urma unui infectii care ar fi fost contractata in spitalul CF 2 unde solista a suferit o interventie chirurgicala.

Complicatiile care au dus la coma au aparut in urma unei interventii chirurgicale minore, de cauterizare a unei rani pe colul uterin, iar familia astistei spune ca starea acesteia a fost cauzata de o infectie contractata in spital. La Spitalul Universitar se mai afla internata o alta pacienta in coma, care a fost initial tot la spitalul CF2.

 

COMENTARII

DISQUS: