CFR SA angajeaza directori generali adjuncti

CFR SA angajeaza directori generali adjuncti

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA incepe in luna aprilie procedura de recrutare a mai multi manageri, urmand sa angajeze sapte directori si cinci directori generali adjuncti, a anuntat sambata societatea feroviara.

Antonescu: Nu sunt in situatia sa am nevoie sa fiu favoritul domnului Voiculescu
Deputatii juristi au dat unda verde confiscarii extinse a averilor

"Continuand implementarea angajamentelor asumate fata de institutiile financiare internationale, una dintre cele mai mari companii din Romania, CFR SA, va derula aceasta procedura in colaborare cu cel putin trei firme independente, specializate in recrutarea resurselor umane, pentru selectarea personalului pentru cele cinci posturi de Chief Officer (n.r. – director general adjunct). In paralel se va desfasura si procedura de selectie a candidatilor pentru ocuparea celor sapte posturi vacante de director, procedura care va fi efectuata de o comisie interna a companiei", se arata intr-un comunicat al companiei transmis MEDIAFAX.

Procedurile de selectie sunt deschise inclusiv pentru persoanele care ocupa in prezent posturile. Selectia se va incheia in cel mult 45 de zile.   "Aceasta campanie de recrutare se adreseaza profesionistilor din sistemul feroviar si din afara lui, fiind parte integranta din planul demanagement pe care l-am prezentat board-ului administrativ. Avem nevoie de o echipa de top management care sa isi asume responsabilitatea unor masuri fara de care situatia dificila a companiei nu se poate redresa. In aceste prime doua luni am reusit deja implementarea unor decizii care au contribuit la reducerea costurilor si la cresterea sumelor care vor fi incasate de companie. Consumul de combustibil este in scadere cu 15%, precum si costurile serviciilor din filiale. Vom avea incasari mai mari si din cresterea chiriilor pentru terenuri si spatiile comerciale din gari", a declarat Dimitrios Sophocleous, director general al CFR SA.

COMENTARII

DISQUS: 0