Ce le transmite Basescu romanilor de Ziua Nationala

Ce le transmite Basescu romanilor de Ziua Nationala

Presedintele Traian Basescu ii indeamna pe romani ca, pe 1 Decembrie, ca semn al mandriei de a fi roman, sa arboreze steagul national, fie ca sunt in familie sau la locul de munca, pentru a sarbatori impreuna, asa cum se cuvine, Ziua Romaniei.

Finantarile BRD Sogelease au avansat cu 11% anul trecut
PDL pune cruce Miscarii Populare. Ramane portocaliu si cu trandafirul

"Cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, doresc sa adresez urarile mele cele mai calduroase de sanatate, bucurie si prosperitate tuturor romanilor, din tara si din diaspora. Este o zi de mare insemnatate pentru istoria noastra, in care poporul roman aduce un omagiu celor care au desavarsit, prin patriotismul si jertfa lor, Marea Unire de la 1918. Este, de asemenea, o zi a memoriei dedicata evenimentelor si personalitatilor care, prin viziune si loialitate fata de idealul national, au jucat un rol covarsitor in afirmarea identitatii statale in modernitate", se arata intr-un mesaj al presedintelui Basescu, publicat de Administratia Prezidentiala. Potrivit documentului, Ziua Nationala este o zi in care romanii sunt chemati sa isi manifeste solidaritatea cu cei afectati de criza economica.

"Nu in ultimul rand, este o zi in care suntem chemati sa ne manifestam solidaritatea cu cei afectati de perioada dificila pe care o traversam si sa ne exprimam totodata increderea in viitorul pe care-l putem construi impreuna, asa cum ni-l dorim, intr-o societate libera si democratica. Va indemn, ca semn al mandriei de a fi roman, sa arborati steagul national, fie ca sunteti in familie sau la locul de munca, pentru a sarbatori impreuna, asa cum se cuvine, Ziua Romaniei! La multi ani!", se arata in finalul mesajului sefului statului, potrivit Mediafax.

COMENTARII

DISQUS: