Caseta cu Geoana: Bani pentru „un loc eligibil”, nu sex oral

Pe bloguri a aparut ieri o inregistrare cu Mircea Geoana, despre care se crede ca ar fi cea care a starnit atatea controverse. Nu este insa vorba de imagini cu sex elect-oral, ci de o persoana din PSD care plateste pentru un loc eligibil pe listele partidului. Posibila inregistrare despre care vorbea

Angela Merkel vine marti la Bucuresti
Banca Mondiala: Romania nu are nicio strategie in domeniul transporturilor

Traian Basescu in campania electorala il arata pe candidatul si presedintele PSD, Mircea Geoana, in timp ce primea bani in schimbul unui „loc eligibil” pe liste PSD la alegeri. Inregistrarea a aparut pe blogul lui Cristian Grosu. „Eu am aici 5.000 de euro, contributia mea la campanie. Va ajuta pe dumneavoastra acum, dar asta e contributia mea in pregatirea unui loc eligibil”, spune o persoana care nu se vede in imagini. Traian Basescu lasase sa se inteleaga la OTV ca detine o caseta compromitatoare despre contracandidatul sau la presedintie, pesedistul Mircea Geoana. „Nu o voi folosi, i-o voi inmana personal luni lui Mircea Geoana”, a spus atunci Basescu.

„Discutam dupa alegeri…. Va pot spune ca am atentionat staff-ul meu ca, daca o folosesc, imi retrag candidatura. Luni, eu i-o dau lui Mircea Geoana. Este o problema interna a PSD, ei se filmeaza unii pe altii si se vand mai apoi”, a declarat presedintele la OTV, cand a fost intrebat despre existenta unor casete compromitatoare pe care le-ar detine despre Geoana. Ulterior, presedintele Institutului Cultural Roman, Horia Roman Patapievici, declarase pentru ziarul spaniol La Vanguardia ca lui Basescu i s-a oferit o caseta cu sex oral.

 

COMENTARII

DISQUS: 0