Carduri cu reduceri vor inlocui carnetele de membru PSD

Traditionalele carnete de membru de partid vor fi inlocuite la PSD cu carduri. Noua legitimatie va permite si acordarea

Soferul impuscat de politistii suceveni a ramas fara un rinichi si o parte din intestin
Tutunul dauneaza grav inflatiei sau cum ne-am fumat o tinta macroeconomica

unor reduceri pentru noii membrii inscrisi in PSD. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in loc de carnetele de partid traditionale, pesedistii vor avea carduri, iar primii care se vor bucura de aceasta facilitate vor fi noii membrii inscrisi in PSD. Dragnea a precizat ca toate carnetele membrilor de partid vor fi schimbate in carduri. „Este nou model de legitimatie, de membru, am facut eu un nou model de carnet de membru si l-am facut tip card.

L-am prezentat ca propunere la Comitetul Executiv de la Ramnicu Valcea, l-au aprobat, si primii carora le vom da acest carnet de membru sunt cei care s-au inscris on-line, care vor primi cardul de 2 Mai”, a declarat Dragnea. De asemenea, secretarul general al PSD a precizat ca pe fiecare card plasticat va fi trecuta semnatura presedintelui partidului, Victor Ponta, si a sa, iar fiecare card in parte va avea un cod de bare. De asemenea, Dragnea a luat in calcul posibilitatea unor reduceri la teatre, cinematografe, restaurante si cafenele, in momentul in care majoritatea membrilor PSD vor dobandi aceste carduri. „Cand o sa dam cardurile noi la toti membrii atunci cand ai sute de mii de potentiali clienti sigur ca poti discuta multe lucruri de genul asta, adica reduceri si asa mai departe”, a mai precizat secretarul general al PSD.

Pe de alta parte, potrivit unor surse din PSD, introducerea cardurilor este o metoda prin care sa fie incurajata plata cotizatiilor, in conditiile in care Victor Ponta a afirmat in nenumarate randuri ca ar vrea ca partidul sa se finanteze mai mult din cotizatii decat din donatii ale unor firme, care vor solicita apoi diverse favoruri. Introducerea cardului de reduceri ar fi pentru a-i „imbuna” pe pesedisti, care se vor vedea nevoiti sa plateasca o cotizatie mai mare ca pana acum, au mai spus sursele citate.

Iliescu are in portofel legitimatia de revolutionar, buletinul si un pieptene. Carnetul de partid e acasa

Presedintele fondator al PSD, Ion Iliescu, spune despre cardurile pe care Victor Ponta vrea sa le dea tinerilor membri ai PSD ca reprezinta „o incercare de modernizare” a partidului. Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost intrebat marti de ziaristi daca are carnetul de partid la dansul, in contextul schimbarii acestora cu carduri plastifiate, insa liderul social-democrat a spus ca il tine acasa pentru a nu-si umple buzunarele. In schimb, in portmoneu avea doar legitimatia de „luptator pentru victoria Revolutiei romane din 1989”, cartea de identitate si un pieptene. In ceea ce priveste actiunea de schimbare a carnetelor de partid din PSD cu carduri plastifiate, Iliescu a apreciat ca este „o incercare de modernizare” a partidului.

„E o incercare de a folosi instrumente moderne pentru ca lumea acum e obisnuita cu mijloacele astea noi, electronice, de miscare in toate domeniile. E o incercare de modernizare, probabil, si a acestui element, instrument de legatura a tanarului cu partidul”, a mai spus Iliescu.

 

COMENTARII

DISQUS: