Basescu: Respingerea disponibilizarilor MAI, un semn de slabiciune a Coalitiei

Basescu: Respingerea disponibilizarilor MAI, un semn de slabiciune a Coalitiei

Traian Basescu a comentat la Radio Romania Actualitati faptul ca, in aceasta saptamana, Coalitia nu a putut sa treaca proiectul de lege privind disponibilizarile din Ministerul Administratiei si Internelor.

Vintu: Nu-mi fac testamentul. Sunt mai tanar ca Basescu, eu il ingrop
IMAGINI APOCALIPTICE din Bucuresti. Splaiul Independentei s-a rupt acum in doua, la Podul Izvor

"E un semn de slabiciune a Coalitiei. Acest semnal a venit intr-un moment foarte nepotrivit cand Romania se pregateste sa iasa pe piata internationala pentru un imprumut cu o valoare de circa un miliard de euro. Semnalul de instabilitate politica a fost dat foarte consistent de parlamentari saptamana aceasta. Era o lege care viza un proces de reforma", a spus Basescu.

Traian Basescu mai sustine ca sunt multi oameni care apar la televiziuni si sunt suparati ca tara a iesit din recesiune.

"Dezbaterile continue pe televiziuni, reforma, se schimba premierul sunt de asemeni elemente care fac rau intentiei guvernului de a iesi pe pietele internationale. Insa, daca vreti sa fiu foarte sincer, eu m-am obisnuit cu atmosfera si atitudini impotriva intereselor nationale in toata aceasta perioada de criza. Cei care avem responsabilitati directe pentru tara, trebuie sa ne ducem crucea si sa impingem lucrurile inainte, indiferent ce vor unii politicieni, oameni de mass-media care isi doresc din suflet esecul. Oameni care apar la televiziuni. Ii vezi cu ochii bulbucati, suparati ca tara a iesit din recesiune. Cum adica a iesit? Trebuie daramata tara dupa ei", a mai spus presedintele.

COMENTARII

DISQUS: