Basescu l-a sunat pe primarul din Deveselu: Te-a luat presa in tarbaca

Primarul localitatii Deveselu (Olt), Gheorghe Beciu, afirma ca a fost sunat miercuri dimineata de catre presedintele Traian Basescu, iar acesta i-a cerut sa ii informeze pe localnici cu privire la scutul antiracheta si a glumit cu el, spunandu-i ca "l-a luat presa in tarbaca".

Antonescu: Nu exista niciun conflict in USL privind supraimpozitarea bugetarilor
Elena Udrea nu exclude ca prezidentiabilul PMP Cristian Diaconescu sa intre in turul doi

Primarul comunei Deveselu a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca a fost sunat de seful statului, Traian Basescu, pentru a-i cere sa informeze oamenii cu privire la amplasarea scutului antiracheta la fosta unitate militara din localitate. "Azi de dimineata (miercuri – n. r.) m-a sunat domnul presedinte. Am vorbit despre sistemul antiracheta si mi-a spus, ceea ce vorbisem si luni seara cu dumnealui, sa informam lumea si sa spunem ca acest scut nu ii va afecta cu nimic. Nu va afecta nici populatia si nici activitatea pe care o desasoara ei", a declarat Gheorghe Beciu. Primarul din Deveselu spune ca seful statului a glumit cu el, spunandu-i: "Am vazut ca te-a lua lumea in tarbaca. Adica presa". Beciu mai spune ca a glumit si el cu sefului, statului si ca i-ar fi spus ca, indiferent de culoarea politica a unuia sau altuia, este vorba "despre interesul national si siguranta nationala, nu de siguranta locala".

CSAT a aprobat ca locul de amplasare a sistemului antiracheta sa fie in fosta baza aeriana de la Deveselu din judetul Olt, seful statului mentionand ca baza ramane sub comanda romaneasca.

COMENTARII

DISQUS: 0