Boc la intalnire cu prefectii: Politicienii din 2008 au facut promisiuni fara acoperire

Boc la intalnire cu prefectii: Politicienii din 2008 au facut promisiuni fara acoperire

Premierul Emil Boc a mers sambata la Baile Felix, in judetul Bihor, unde s-a intalnit cu prefectii din toata tara. Acestia au discutat despre situatia economica a tarii, dupa iesirea oficiala din recesiune, si despre continuarea reformelor.

Ioana Maria Vlas a fost eliberata conditionat
Basescu: 40% din diagnosticele medicilor din Romania sunt gresite

"Aveti statutul de a reprezenta, potrivit Constitutiei, Guvernul in teritoriu, de a coordona serviciile publice ale ministerelor si ale altor structuri ale Administratiei Publice Centrale si in consecinta am considerat, impreuna  cu ministrul Administratiei si Internelor, sa fim prezenti aici. Va prezentam pe de-o parte care este situatia actuala in privinta actului de guvernare dupa ce Romania a iesit oficial din recesiune si mai ales sa discutam problemele care urmeaza sa fie abordate de Romania din perspectiva continuarii actului de reforma, astfel incat dumneavoastra sa aveti informatia la zi si sa stiti din timp ceea ce urmeaza sa intreprindem impreuna la nivel national si local", a explicat premierul Emil Boc.

"Politicienii din 2008 au facut promisiuni fara acoperire. Sa dai si sa oferi populatiei doar lucruri care nu aveau sustenabilitate pe termen mediu si lung a fost o mare greseala, care a costat Romania scump. O tara care are reformele facute, cum am facut noi, isi permite sa ia imprumuturi din zona euro cu dobanzi foarte mici", a mai spus Emil Boc. Premierul Emil Boc a prezentat beneficiile reformelor statului si costurile politice ale acestora. "Acum suntem intr-o directie corecta. Lucrurile grele au fost facute, acum trebuie sa facem functionale aceste structuri ale administratiilor locale", a mai spus Emil Boc.

COMENTARII

DISQUS: