Basescu, socat de „pamfletul” lui Lazaroiu

Basescu, socat de „pamfletul” lui Lazaroiu

Decizia consilierului prezidential Sebastian Lazaroiu de a posta pe contul sau de Facebook o fotografie trucata in care sugera punerea Antenei 3 dupa gratii la cateva ore dupa anuntul DNA ca postul a fost pus sub invinuire intr-un dosar de santaj, l-a fortat pe purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea, sa intre in direct pentru a-si cere scuze "in numele lui Traian Basescu si al Administratiei Prezidentiale".

Inca 15 arme din cele furate de la Ciorogarla au fost gasite in casa bunicilor lui Eugen Preda
Premierul Romaniei, Victor Ponta, sustine ca i-a fost amenintata familia

La scurt timp, Sebastian Lazaroiu a sters fotografia pe care o postase.

"Va impartasesc indignarea. In numele presedintelui va cer scuze public pentru aceasta abordare a domnului consilier prezidential Sebastian Lazaroiu", a fost mesajul lui Oprea.

Intrebat daca lui Lazaroiu i s-a cerut si demisia dupa acest gest asumat public, Oprea a fost insa rezervat, explicand ca acesta nu a putut fi contactat telefonic pana la momentul respectiv.

"Nu am cunostinta sa se fi intamplat acest lucru. Va decide domnul presedinte. Nu am discutat cu colegul meu, are telefonul inchis", a aratat el.

Cu cateva minute inainte de interventia purtatorului de cuvant la Antena 3, in timp ce in studio se dezbatea subiectul, consilierul prezidential si-a etichetat gestul, printr-o postare de pe telefonul mobil, drept pamflet: "Inteleg ca celor de la Antena3 nu le plac decat pamfletele lor", a scris el.

"E absolut regretabil. Nu reprezinta nici pozitia presedintelui Romaniei, nici a Administratiei Prezidentiale", a sustinut Bogdan Oprea insistand ca mesajul vine de la Traian Basescu dupa ce i s-a comunicat aceast episod.

Cerandu-i-se sa relateze care a fost reactia sefului statului, Oprea a povestit pe scurt: "A fost socat. Nu i-a venit sa creada".

Ca si presedintele Basescu, Sebastian Lazaroiu se afla in acest moment in concediu de odihna, scrie gandul.info

COMENTARII

DISQUS: 0