Basescu si-a decorat consilierii

Un numar de 147 de angajati ai Administratiei prezidentiale au fost decorati in urma cu cateva zile de presedintele Traian Basescu. Traian Basescu a emis, pe 14 decembrie, decrete prin care a decorat consilierii prezidentiali si de stat, directorii si mai multi functionari din cadrul Administratiei

PNL ramane fara un baron: Morega si-a dat demisia
Emil Boc: PDL are obligatia de a scapa Romania de pacostea socialista

Prezidentiale pentru „inalta apreciere a competentei, loialitatii si profesionalismului dovedite in promovarea si afirmarea intereselor Romaniei”. Printre numele decorate figureaza consilierii prezidentiali Kovacs Eckstein Peter, Stefan Deaconu, Sebastian Lazaroiu, Iulian Fota, Alexandrina Gatej, Alexandru Gussi, Ileana Anca Ilinoiu, Virgil Paunescu si Bogdan Bujor Teodoriu. Fosta antrenoare a echipei nationale de gimnastica si actual consilier de stat pe probleme de sport, Mariana Bitang, a primit Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Comandor, iar consilierii de stat Gheorghe Angelescu, Cristina Andreia Iana si Valeriu Turcan au fost decorati cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Ofiter.

Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler a fost acordat consilierilor de stat Catalin Avramescu, Bogdan Manoiu, Andrei Moldoveanu, Cristian Piscociu, Bogdan Tataru Cazaban si Constantin Claudiu Dinu, precum si directorilor de cabinet Elena Isabela Banu, Eugenia Ghimis si Mihaela Constantinescu si consilierului Delia Dinu.

 

COMENTARII

DISQUS: