Basescu: Nastase, Orban si Patriciu au venit la mine acasa ca sa le rezolv problemele din justitie

Presedintele Romaniei a sustinut, la Realitatea FM, ca Adrian Nastase voia blocarea dosarului, Ludovic Orban era interesat daca sistemul video de supraveghere de la Cotroceni acopera si locul unde a facut accidentul, in timp ce Dinu Patriciu a venit alaturi Sorin Rosca Stanescu tot pentru probleme

ING schimba numele sub care opereaza divizia de pensii
Toti pacientii de la Colectiv trimisi in Belgia, infectati cu bacterii intraspitalicesti: „Conditia lor medicala e, acum, una stabila”

legate de dosar. „Adrian Nastase a venit la mine acasa in prima parte a mandatului. Vroia sa gasim o solutie sa se inchida dosarul”- aceasta este declaratia-soc facuta de presedintele Traian Basescu, vorbind despre oamenii politici care i-au cerut sa intervina in justitie in unele dosare. Nastase nu a fost singurul vizitator, sustine Basescu. Ludovic Orban ar fi trecut si el. In urma cu doi ani cand se presupune ca ar fi lovit un pieton cu masina, pe o strada din apropierea Palatului Cotroceni, in Bucuresti. „Il framanta daca pe Cotroceni sistemul de inregistrare filmeaza si trecerea de pietoni. I-am spus nu este treaba mea, vroia sa continue minciuna ca nu a lovit acea persoana”, a acuzat Basescu, care a mai invocat o cerere similara facuta de omul de presa Sorin Rosca Stanescu pentru Dinu Patriciu. Rugat sa comenteze de ce nu a vorbit despre aceste subiecte pana acum, Basescu a fost evaziv: „Pentru ca nimeni nu m-a intrebat. Era un sistem curent inainte de care m-am lovit si eu”. A revenit cu noi declaratii. „Sa nu dea lectii. Nici Orban, nici Nastase, mai ales in campanie, cand stiu ca au fost tentati sau au crezut ca sunt un presedinte de tip Ion Iliesc. Nu-i acuz de nimic. Va rog sa priviti la fata lor cand sunt foarte barbati in raport cu ceea ce fac in realitate. Efectul a fost ca nu am intervenit deloc”, a spus acesta.

 

COMENTARII

DISQUS: