Barbat surprins de jandarmi in timp ce avea relatii intime cu un minor, in masina sa. Reactia surprinzatoare a vecinilor

Barbat surprins de jandarmi in timp ce avea relatii intime cu un minor, in masina sa. Reactia surprinzatoare a vecinilor

Acuzatii scandaloase de pedofilie il vizeaza pe un barbat din Suceava, prins de jandarmi in timp ce intretinea relatii sexuale cu un minor de 15 ani, in masina sa, parcata pe malul unui rau.

Ungureanu, intrebat daca are emotii la motiune: Emotiile mele sunt pentru pensii si reintregirea salariilor
Motiunea simpla pe educatie a PDL va fi depusa in plen. Guvernul Ponta, acuzat de zece „dezastre“ in educatie

Jandarmii l-au condus la sectie, unde omul, casatorit si cu doi copii, si-a recunoscut senin fapta. In plus, le-a spus ca nu este la prima abatere de acest gen, ba chiar a organizat o orgie cu minorul, la care au luat parte si alti barbati.

Reporter: – Ce ati facut?
Pedofil: – Am intretinut raporturi sexuale cu un copil.
Reporter: – Unde?
Pedofil: – Pe malul apei.
Reporter: – Il cunoasteati pe copil?
Pedofil: – L-am cunoscut cu trei zile in urma.
Reporter: – L-ati platit?
Pedofil: – Da
Reporter: – Cati bani?
Pedofil: – 50 de lei.

Nimic din profilul barbatului de 43 de ani nu dadea de banuit ca are asemenea deviatii de comportament. Parea un familist convins si era respectat in comunitate. Omul este casatorit si are doi copii, o fata de 16 ani si un baiat de 7. Lucreaza din greu sa-si intretina familia. Repara frigidere si masini de spalat, iar oamenii care-l cunosc l-ar fi recomandat oricui drept un mester bun.

Marti seara le-a spus jandarmilor ca nu e prima data cand intretine relatii intime cu minorul. L-a cunoscut pe copil intr-o statie de autobuz acum cateva zile si l-a platit sa i se supuna. In plus, in weekend ar fi organizat impreuna cu alti barbati, cu aceleasi inclinatii, o petrecere intr-un apartament din Suceava, la care ar fi participat si adolescentul.

Viceprimarul comunei Frumosu, judetul Suceava: "Am ramas uimiti… El e un baiat foarte bun, nu ne gandeam asa ceva. Un om de toata mana… familie, casa, copii. Nu mi-a venit a crede… Un baiat asa de bun, respectabil, cand venea la toti oamenii in casa si lucra n-aveam treaba cu el."

Crizantema Anesoaie, nasa barbatului: "Un om extraordinar, un baiat respectuos… Ce-a fost in capul lui?… Nu ne vine a crede. Cu sotie, copii, fata la liceu, oameni gospodari. E un soc."

Jandarmii care patruleaza in zona malului raului Suceava l-au surprins marti seara pe barbat cand intretinea relatii sexuale cu minorul, in masina personala. Omul nu a negat faptele si le-a spus anchetatorilor ca minorul a fost de acord cu propunerea lui. Adolescentul invata la un liceu bun, iar parintii lui au fost chemati sa-l ia de la sectie. Cel mai probabil, va primi consiliere psihologica.

"Nici nu am auzit pana acum de asemenea chestiuni! O fi adevarat, o fi o inscenare… Nu pot sa gandesc. E un om respectabil. In comuna are un prestigiu extraordinar. Venea, repara masini de spalat. Nu am cuvinte impotriva lui", spune un vecin.

Barbatul va fi cercetat in stare de libertate. Politistii vor sa afle cine sunt ceilalti barbati alaturi de care suspectul sustine ca ar fi participat la o orgie si cine sunt minorii care le-au fost victime.

COMENTARII

DISQUS: