BACALAUREAT. Incep inscrierile pentru sesiunea a doua

BACALAUREAT. Incep inscrierile pentru sesiunea a doua

Candidatii la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat se pot inscrie, saptamana viitoare, pentru sustinerea probelor. In zilele de 19 si 20 august vor fi evaluate competentele lingvistice de comunicare orala a limbii romane, iar intre 19 si 21 august va avea loc evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna.

Senatul dezbate saptamana viitoare legea de ratificare a tratatului de extradare Romania – Siria
Ponta: Un procuror cu pregatire juridica nu se poate pronunta niciodata asupra unui caz medical

 In zilele de 20 si 21 august se vor desfasura evaluarile competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, iar pe 22 si 23 august cele ale competentelor digitale. Prima proba scrisa – cea la limba si literatura romana – va avea loc in 26 august, fiind urmata de proba scrisa la limba si literatura romana pentru elevii apartinand minoritatilor nationale, in 27 august.
 
Proba obligatorie a profilului se va sustine in 28 august, iar cea la alegere a profilului si specializarii in 30 august. Afisarea rezultatelor va avea loc pe 2 septembrie, pana la ora 12,00, iar depunerea contestatiilor, in aceeasi zi, pana la ora 16:00. Contestatiile vor fi rezolvate in zilele de 3 si 4 septembrie, urmand ca afisarea rezultatelor finale sa se faca pe 5 septembrie, potrivit rtv.net.

COMENTARII

DISQUS: 0