AMBASADA SUA ANUNTA FINALIZAREA  A TREI PROIECTE DE ASISTENTA UMANITARA  IN JUDETUL TULCEA

AMBASADA SUA ANUNTA FINALIZAREA A TREI PROIECTE DE ASISTENTA UMANITARA IN JUDETUL TULCEA

Ambasada SUA invita jurnalistii interesati sa participe la ceremonii de taiere a panglicii pentru a marca finalizarea a trei proiecte de asistenta umanitara finantate prin Programul de Asistenta Umanitara al Comandamentului Fortelor Americane din Europa (EUCOM) si supravegheate de Biroul de cooperare in domeniul apararii (ODC).

Incep inscrierile pentru clasa pregatitoare. Vezi etapele
Cristian Diaconescu a DEMISIONAT din Senat

Ceremoniile vor avea loc in datele de 11 si 12 mai la institutiile mentionate mai jos, din judetul Tulcea. Cele trei proiecte, cu o valoare totala de 449.000 de dolari, presupun constructia si renovarea unei gradinite, a unui dispensar si a unui orfelinat din localitatile Ceamurlia de Jos, Maliuc si Tulcea. La ceremonie vor participa: locotenent colonel Shannon Hancock, ofiter pentru relatii bilaterale in cadrul ODC; James Gray, consulul general al Ambasadei SUA; colonelul Bob Stanley de la Comandamentul Fortelor Americane din Europa; Victor Tarhon, presedintele Consiliului Judetean Tulcea. Detaliile referitoare la cele trei proiecte si la ceremonii sunt prezentate mai jos:

Gradinita din Ceamurlia de Jos, comuna Ceamurlia de Jos

Miercuri, 11 mai 2011, ora 10:30

S-a construit o gradinita de 280 de metri patrati pentru 25 de copii. Valoarea proiectului: 250.000 de dolari.

Dispensarul din Maliuc, comuna Maliuc

Miercuri, 11 mai 2011, ora 14:30

S-au executat lucrari de renovare a dispensarului existent care ofera servicii medicale unui numar de 2.500 de persoane intr-o zona in care rata somajului este mai mare de 50%. Valoarea proiectului: 48.000 de dolari

Centrul de plasament „Cristian”, Tulcea

Joi, 12 mai 2011, ora 10:00

Cladirea de trei etaje a centrului de plasament care gazduieste 65-70 de copii si minori cu varste de pana la 17 ani, cu handicap neuropsihic sau fizic, are acum ferestre, usi, radiatoare si aparate de aer conditionat noi, lift, pereti nou varuiti si un covor nou, ca urmare a proiectului in valoare de 150.000 de dolari.

 

Ambasada Statelor Unite ale Americii

COMENTARII

DISQUS: