Alina Gorghiu: Am luat act de demisia lui Vosganian, dar nu se sterge cu buretele accidentul din Senat

Alina Gorghiu: Am luat act de demisia lui Vosganian, dar nu se sterge cu buretele accidentul din Senat

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, ca a luat act de demisia lui Varujan Vosganian din PNL, subliniind insa ca ”accidentul” de la votul din Senat nu se va ”sterge cu buretele” si astfel de derapaje nu vor fi tolerate de noul PNL.

C.V. Tudor: Cel mai mare manelist e chiar Boc, sa fie el impozitat
Somajul va continua sa creasca pana in mai-iunie, apoi va scadea

”Da, i-am cerut demisia senatorului Varujan Vosganian din PNL, iau act impreuna cu colegii mei de acest lucru. Asta nu inseamna ca se sterge cu buretele accidentul din Senat de la votul de ieri, dar va subliniez ferm ca pe viitor genul acesta de derapaje ale unor parlamentari nu vor fi tolerate de noul PNL. Voi lua cu toate riscurile orice fel de masura necesara pentru a apara PNL, inclusiv fata de cei care ar putea sa-l prejudicieze din interior. Avem o mare responsabilitate si absolut orice gest politic il vom trata cu intelepciune”, a declarat Gorghiu pentru Mediafax.

Senatorul Varujan Vosganian, a anuntat pe blogul personal vineri dupa-amiaza, ca demisioneaza din PNL.

Inainte de anuntul senatorului, copresedintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis o scrisoare senatorilor PNL, in care precizeaza ca i-a cerut senatorului Varujan Vosganian demisia din PNL, iar daca nu va face acest lucru va propune excluderea sa din partid.

Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de incuviintare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind inregistrate 71 de voturi "impotriva", 56 de voturi "pentru", 5 voturi fiind anulate.

COMENTARII

DISQUS: