Alina Bica, Dorin Cocos, Alin Cocos si Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2

Alina Bica, Dorin Cocos, Alin Cocos si Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin Cocos si fostul ministru Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2. Este vorba despre dosarul in care s-a vehiculat si numele lui Ovidiu Tender.

Ponta: De ce protesteaza domnul Patapievici? Ca nu vreau sa-l schimb
Diaconescu: UNPR sustine actuala coalitie si insista pe taxarea averilor mari

Alina Bica este judecata in al doilea dosar pentru ca a luat mita un teren, in schimbul interventiilor pentru despagubirile acordate lui Gheorghe Stelian, pentru ca l-ar fi ajutat pe Ovidiu Tender in dosarul in care este judecat si pentru abuz in serviciu in cazul lui Videanu.

Procurorii DNA au trimis-o in judecata, joi, in arest preventiv, pe Alina Bica pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita (doua fapte), abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit (doua fapte) si favorizarea faptuitorului (doua fapte).

In acelasi dosar vor fi judecati omul de afaceri Dorin Cocos, pentru trafic de influenta (doua fapte) si dare de mita, si fiul acestuia Alin Cocos, pentru complicitate la trafic de influenta si complicitate la dare de mita, se arata intr-un comunicat al DNA.

Procurorii DNA i-au trimis in judecata si pe Ionut Florentin Mihailescu, fost consilier al lui Alinei Bica, persoana apropiata lui Alin Cocos, pentru complicitate la luare de mita (doua fapte), si Adriean Videanu, la data faptelor actionar la o societate comerciala, pentru complicitate la abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, Videanu fiind sub control judiciar

In acest moment, trebuie sa se verifice daca se impun alte masuri preventive in acest caz.

COMENTARII

DISQUS: