Alexandra Hertanu: Am fost de bunavoie la DNA pentru a recupera hard-diskurile de la firma

Alexandra Hertanu: Am fost de bunavoie la DNA pentru a recupera hard-diskurile de la firma

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a precizat, intr-o postare pe pagina de Facebook, ca a fost de bunavoie la sediul DNA Ploiesti pentru a recupera hard-diskurile firmei la care este administrator.

Marko: Acordarea dreptului de vot in Ungaria pentru maghiarii din Romania va fi o decizie proasta
Lazaroiu: Suntem azi mai pregatiti decat eram acum un an sa facem fata unui nou val de criza

„Mi-am trait toata viata discret si fara nici o implicare in viata publica. Din pacate de mai bine de o saptamana acest lucru nu a mai fost posibil. Respect dreptul presei de a cere informatii despre subiecte de interes public dar in acelasi timp consider ca si publicul are dreptul la informatii corecte si complete. In concluzie, pentru a evita speculatiile, vreau sa se stie ca in aceasta dimineata m-am prezentat de bunavoie la sediul DNA Ploiesti pentru a recupera hard-diskurile apartinand SC EXFIN 2000 in care am calitatea de administrator si asociat. Cu aceasta ocazie, mi s-a solicitat si am acceptat sa dau o declaratie de martor. Asta a fost tot! In plus doresc sa fac cunoscut ca , in ciuda informatiilor vehiculate in presa, eu, mama mea sau SC EXFIN 2000 nu am avut niciodata nici un fel de legatura contractuala cu SC GROSSMAN ENGINEERING SRL”, a declarat aceasta.

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, s-a prezentat, joi, la sediul DNA Ploiesti.

Alexandra Hertanu nu a dorit sa faca declaratii nici la intrarea, nici la iesirea din sediul DNA.

Intrebata daca a fost constienta de afacerile derulate de sotul sau, aceasta a raspuns ca este, in general, constienta. Despre motivul prezentei sale la DNA, Alexandra Hertanu a spus doar ca a avut "ceva de recuperat".

COMENTARII

DISQUS: