Adrian Nastase: Programul USL – rezultatul unui dialog

Programul economic al Uniunii Social Liberale (USL) reprezinta rezultatul unui dialog intre doua guvernari cu anumite reusite, intre doua ideologii, considerate uneori foarte indepartate, a declarat, vineri, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, la conferinta de presa ocazionata de lansarea programului economic al USL.

Programul de guvernare al PSD: Anularea scaderii salariilor cu 25% din prima zi
Mironescu, Bogatu si Pilca, audiati la instanta suprema

''Problema noastra, din pacate, in momentul de fata, este un anumit grad de autism, lipsa capacitatii de a dialoga. Avem nevoie de un stat responsabil care sa reprezinte cu adevarat interesele romanilor. Solidaritatea este un concept necesar pentru viziunea de guvernare", a spus Nastase. Liderul social-democrat a tinut sa sublinieze capacitatea social-democratilor si a liberalilor de a dialoga in anii de guvernare, experientele si realizarile celor doua formatiuni si a pledat pentru punerea in acord a acestora pentru gasirea unor solutii, a unui model care sa ajute Romania sa reintre pe ''un traseu european''. ''Am impresia ca am derapat de pe acest traseu. Se implinesc patru ani de cand am devenit membri ai Uniunii Europene. Rezultatul: am facut sacrificii, unele concesii. Din pacate beneficiile nu sunt pe masura. Cred ca putem sa obtinem ceea ce ne propunem pe baza acestui dialog'', a spus Adrian Nastase.

Referindu-se la programul economic propus de USL presedintele Consiliului National al PSD a spus ca acesta este un program agreat, discutat de toate formatiunile care compun Uniunea si nu unul insusit si ca prin el s-a incercat gasirea unor solutii pentru ca Romania sa iasa din criza economica si situatia de haos in care se afla.

COMENTARII

DISQUS: