Acuzatii incendiare in scandalul acuzarii lui Iohannis de inalta tradare: ‘Presedintele este somat practic de catre un condamnat sa nu mai vorbeasca!’

Acuzatii extrem de grave lansate de liderul de grup al deputatilor PNL, Raluca Turcan. Aceasta a scris pe Facebook ca presedintele Romaniei, Klaus Ioh

Ioan Andreica, fost secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii, pus sub acuzare de DNA
Doar 5,9% din locuinte au asigurare obligatorie

Acuzatii extrem de grave lansate de liderul de grup al deputatilor PNL, Raluca Turcan. Aceasta a scris pe Facebook ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este somat de PSD sa nu mai aiba iesiri publice.

„Condamnatul Liviu Dragnea isi imagineaza ca, folosind aceleasi metode cu care isi controleaza partidul, il poate santaja pe Presedintele Romaniei!

Prezenta si mai ales discursul Presedintelui Klaus Iohannis la Consiliul National al PNL i-au speriat in asa masura pe liderii PSD incat sunt pregatiti sa faca orice pentru a impiedica cea mai legitima voce a tarii din a vorbi despre haosul guvernarii PSD-ALDE.

Amenintat cu un document prin care urmeaza sa fie acuzat de inalta tradare, Presedintele este somat practic de catre un condamnat sa nu mai vorbeasca!

Lui Liviu Dragnea ii este imposibil sa priceapa ca in aceasta tara traiesc oameni care nu-si pierd coloana vertebrala si nici glasul odata cu ea in fata unor actiuni de intimidare! Spre disperarea PSD si a condamnatului din fruntea sa!”, scrie Raluca Turcanu pe Facebook.

COMENTARII

DISQUS: 0