Stefan Stan: „Inca o iubesc pe Andreea Mantea”

Stefan Stan: „Inca o iubesc pe Andreea Mantea”

Stefan Stan vrea sa se impace cu Andreea Mantea, desi bruneta a declarat ca "imi vad de viata mea si de noua relatie pe care o am".

Tabloul „Capita la Giverny” de Mutzner, scos la licitatie cu aproape 30.000 de euro
Whitney Houston a murit dupa „reteta” lui Michael Jackson

La doar cateva saptamani de la despartirea anuntata ca fiind definitiva, Stefan Stan (35) face declaratii impresionante despre Andreea Mantea (26). "Si acum mi se face pielea de gaina cand ma gandesc la ea. Am amintiri foarte frumoase cu Andreea, de care nu stie nimeni. Eu chiar am iubit-o. Si acum o mai iubesc. Eu sunt singur acum, nu am pe nimeni", s-a confesat "Vocea Romaniei" unui prieten.

Cu toata iubirea despre care spune Stefan ca exista, cei doi indragostiti s-au despartit pentru a treia oara, la sfarsitul lunii trecute. Motivul? "Nu ne-am mai inteles, pur si simplu. Dupa ce relatia noastra a fost atat de expusa la tv, dupa ce eu am inselat-o, dupa toate scandalurile, pur si simplu ne-am schimbat, nu mai aveam nimic in comun. Eram ca apa calda si apa rece", a povestit artistul aceluiasi prieten.

Spre deosebire de Stefan Stan, care a marturisit ca "m-as impaca, dar e ceva la care Andreea trebuie sa renunte", fosta vedeta Playboy a declarat ca este fericita si ca este implicata intr-o alta relatie.

COMENTARII

DISQUS: 0