Sergiu Nicolaescu, operat la Spitalul Floreasca

Sergiu Nicolaescu a fost internat sambata la Spitalul de Urgenta Floreasca unde a fost supus unei interventii chirurgicale minore.

Lady Gaga topless – si-a pus implanturi de silicon?
Dupa ce a ramas insarcinata, Raluca Pastrama s-a mutat la Pepe

Regizorul a cazut pe scari si s-a lovit la cap. Potrivit medicilor, starea de sanatate a regizorului Sergiu Nicolaescu este una stabila. Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost internat si operat, sambata, la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce in cursul zilei a cazut pe scari si a suferit o plaga frontala la cap, a declarat purtatorul de cuvant al spitalului, dr. Bogdan Oprita.

Potrivit medicului, Nicolaescu a venit la spital dupa accidentul suferit si a fost supus unei interventii chirurgicale minore. Pacientul este constient, insa va mai sta in spital ce putin 24 de ore, pentru cateva investigatii minore. In luna mai 2009, Sergiu Nicolaescu, in varsta de 80 de ani, a fost internat cateva zile la Spitalul Elias din Capitala, unde a fost operat de colecist. In ianuarie 2008, regizorul a suferit doua interventii chirurgicale pe creier, din cauza unui hematom care ii aparuse in urma unei cazaturi pe scari.

 

COMENTARII

DISQUS: