SCANDAL URIAS la PRO TV: Mihaela Radulescu a fost DATA AFARA din emisiunea ‘Romanii au talent’

Este iar scandal la PRO TV! Emisiunea cu cele mai mari audiente din Romania isi pierde cea mai importanta vedeta. Mihaela Radulescu a anuntat ca paras

Printesa Margareta vorbea cu fantomele in copilarie
Monica Bellucci – pictorial incendiar pentru o campanie a brandului Dolce & Gabbana

Este iar scandal la PRO TV! Emisiunea cu cele mai mari audiente din Romania isi pierde cea mai importanta vedeta. Mihaela Radulescu a anuntat ca paraseste ”Romanii au talent”, desi multe zvonuri spun ca ea ar fi fost, de fapt, data afara din pozitia de jurat.

“Stiti cum e cu momentele alea din viata, cand trebuie sa iei o decizie, oricat de greu ar fi si oricat de multe si diverse lucruri ai de cantarit, de analizat. Am trait un astfel de moment de curand si am facut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportuna pentru mine, asumandu-mi, cum ma stiti, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon ”Romanii au talent”, strict din motive personale. Mi-am anuntat acum o saptamana colegii de munca si partenerii de contract si le multumesc nu numai pentru intelegere, dar si pentru o colaborare profesionala de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare placere. Acum stiti si voi si va multumesc cu tot dragul voua, publicul meu si al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenta. Si nu ma plec in fata voastra doar fizic, ci si cu inima mea toata, care va imbratiseaza si va aplauda”, a scris Mihaela pe Facebook.

Locul sau ar putea fi luat de fosta ei mare rivala, Andreea Marin (43 de ani).

COMENTARII

DISQUS: 0