„Surorile Glicina” a doua zi dupa nunta regala: pe semnatura Zara

In prima ei zi ca ducesa de Cambridge, Catherine fosta Middleton s-a afisat intr-o rochie Zara, albastra. Sora ei tot cu albastru a defilat, tot cu Zara, chiar daca era vorba de un sacou.

Monica Columbeanu renunta la avere si intenteaza divort
Printul William si Kate Middleton, luna de miere in judetul Brasov?

Au parinti multimilionari, dar au vrut sa pastreze un "High Street profile". Surorile Middleton, in a doua zi dupa nunta regala, au aparut amandoua imbracate in albastru, pe semnatura Zara. Rochia cu care Kate a fost fotografiata inainte de a se sui in elicopter si pleca cu printul William in cele trei zile de miere era o creatie Zara si costa 49,99 de lire, iar pantofii erau LK Bennett si de cel putin doua ori mai scumpi, de 129,99 de lire. Sora ei, Pippa, a aparut a doua zi cu un sacou tot Zara, de 69,99 de lire, o geanta Modalu de 149,99 de lire si niste pantofi Tory Burch de 120 de lire. Per total, outfitul lui Kate se ridica la 180 de lire, iar cel al Pippei, recunoscuta pentru snobismul ei, a reusit sa fie aproape dublu, 340 de lire. Niste preturi de-a dreptul proletare, scrie dailymail.co.uk, avand in vedere cat au costat rochiile lor de nunta, semnate Alexander McQueen: a lui Kate 40.000 de lire, iar a Pippei 20.000.

In urma cu mai multi ani, dupa ce Kate Middleton a devenit prietena printului William, iar Pippa Middleton a aratat ca vrea sa inoate ca pestele in apa numai printre duci si mostenitori de averi uriase, presa tabloida a facut publica porecla pe care cele doua surori au primit-o in inalta societate britanica: "Surorile Glicina", pentru ca "sunt extrem de decorative, miros foarte frumos si au o abilitate feroce de a se catara".

COMENTARII

DISQUS: 0