Noua ducesa de Cambridge refuza sa munceasca in urmatorii doi an

Noua ducesa de Cambridge refuza sa munceasca in urmatorii doi an

Catherine, proaspata ducesa de Cambridge, vrea sa se bucure de viata de casnica alaturi de sotul ei, printul William, cel putin doi ani de acum incolo si refuza sa participe vreun eveniment public, fie el si caritabil, spre deosebire de alti membri ai familiei regale.

Premiera in Franta: casatorie intre lesbiene care nu sunt lesbiene
Katy Perry se tunde scurt si se imbraca in barbat dupa ce a fost inselata

Ducesa a fost deja acuzata ca nu i-a placut niciodata munca, singura ei slujba de sase ani, de cand a terminat facultatea, fiind una part time, iar atitudinea ei de acum pare sa confirme acuzatiile mai vechi. In afara de a lucra la firma de organizare de petreceri a parintilor ei, Kate Middleton a mai avut la un moment dat, dar nu full time, si functia de achizitor de accesorii pentru brandul de mijloc, din categoria High Street, Jigsaw. Acum, in calitate de ducesa de Cambridge, modelul ei in viata, spun surse citate de dailymail.co.uk, va fi ducesa de Cornwall, Camilla Parker Bowles, care a insistat dupa casatoria ei cu printul Charles in 2005 sa faca la evenimente doar prezenta si doar in cazul in care acestea sunt prezidate de printul Charles. Chiar si avand un rol decorativ, Camilla a participat anul trecut la 243 de evenimente, spre deosebire de Charles care a participat la 585 sau regina, care a incheiat anul cu 444.

Ceea ce le-a spus noua ducesa de Cambrdge prietenilor a fost ca ea vrea sa se bucure de viata de casnica, sotie a unui simplu pilot de salvare al RAF (Fortele Aeriene Britanice), din baza aeriena din nordul Tarii Galilor,  in Anglesey, unde aveau inchiriata o ferma inca dinainte de casatorie. Decizia lui Catherine se spune ca are binecuvantarea reginei, care si ea, la randul ei, a locuit in primii doi ani de casatorie cu ducele de Edinburgh in Malta, unde acesta era incartiruit cu regimentul sau. 

 

COMENTARII

DISQUS: