Morti celebre care au marcat anul 2009

Morti celebre care au marcat anul 2009

Anul 2009, care urmeaza sa se incheie in scurt timp, a fost unul marcant pentru lumea artistilor, dupa ce o serie de celebritati au parasit scena, lasånd in urma un mare gol in inimile celor care le-au iubit si le-au admirat. Cel mai recent deces este al actritei Brittany Murphy (foto), care,

Tania Budi si-a marit buzele
Demi Moore a pus ochii pe unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood

la vårsta de doar 32 de ani, a murit duminica seara intr-un spital din Los Angeles, din cauze naturale. Decesul a fost pronuntat duminica seara la doar doua ore dupa ce actrita a fost gasita lesinata sub dus, in locuinta sa din Hollywood Hills, de catre mama sa. Murphy a jucat in filme alaturi de staruri precum Michael Douglas, Ashton Kutcher, Eminem si Angelina Jolie, dar nu a reusit sa atinga succesul acestora. In ultimii ani a jucat mai ales in filme cu buget redus, in timp ce aspectul ei fizic a stårnit ingrijorare in ceea ce privea starea sa de sanatate. B. Murphy a fost cunoscuta mai ales din roluri precum cele din „8 Mile“ si „Tinerete furata“. „Lumea a pierdut o bucatica de soare“, a scris A. Kutcher, fost iubit al actritei, pe pagina sa de Twitter. „Ne vedem in partea cealalta, pustoaico“, a adaugat acesta. La inceputul lui decembrie, presa americana scria ca Murphy a fost concediata din distributia filmului independent „The Caller“. Purtatorul ei de cuvånt a declarat, insa, ca intreruperea contractului a fost consecinta unor diferende de ordin creativ. Cånd Murphy si sotul sau, scenaristul britanic Simon Monjack, cu care era casatorita de doi ani, s-au intors in Los Angeles, de pe platourile de filmare din Puerto Rico, aceasta si-a pierdut cunostinta si a fost dusa la spital.

Alta moarte socanta a fost cea a fiului lui John Travolta, Jett, care a decedat pe 2 ianuarie in Bahamas, sub ochii tatalui sau, dupa ce avusese mai multe atacuri cerebrale. A urmat Natasha Richardson, sotia actorului Liam Neeson, pe 18 martie, care a suferit un accident la ski. Pe 22 martie, Jade Goody, vedeta show-ului Big Brother din Marea Britanie, a pierdut lupta cu cancerul cervical la doar 27 de ani. Pe 3 iunie, Hollywoodul a fost zguduit de vestea mortii actorului David Carradine, gasit in camera sa de hotel cu o funie in jurul gåtului. Cea mai plånsa si socanta moarte, care a facut inconjurul lumii, a fost cea a megastarului Michael Jackson, care a survenit pe 25 iunie, in urma unui atac de cord. Ulterior, medicul personal al regelui pop a fost acuzat de omucidere. Alte celebritati care ne-au parasit in 2009 au fost actrita Farrah Fawcett, pe 25 iunie, actorul Karl Malden, pe 1 iunie, creatorul succesului „Home Alone“, John Hughes, pe 6 august, senatorul Ted Kennedy, pe 25 august, si actorul Patrick Swayze, pe 14 septembrie, dupa o lunga lupta cu cancerul de pancreas.

 

COMENTARII

DISQUS: