Lavinia: „Am dormit cu Bote si Bianca in acelasi pat“

Lavinia, prietena cea sexy a Biancai Dragusanu, se arata tare suparata pe presa din Romånia, pentru ca este, dupa cum spune

Parintii Madalinei Manole opresc lupta in instanta cu sotul artistei
Vezi ce cadou a primit Bianca Dragusanu de la Cristea –

chiar ea, implicata intr-un scandal in care nu se regaseste. Cuplata de presa cu fotbalistul Adrian Cristea, amica Biancai Dragusanu si-a varsat necazul la eMulte.ro: „Cel mai tare ma doare ca aberatiile scrise ajung si la parintii mei, care sufera foarte tare.

Daca va spun ca am dormit cu Catalin si cu Bianca in acelasi pat, de nenumarate ori, ce o sa se mai scrie? Ca am vreo relatie si cu ei?“, a declarat Lavinia pentru eMulte.ro. Bruneta are 19 ani, este studenta la Universitatea din Bucuresti si spune ca intr-o zi ar putea opta pentru o cariera in televiziune. In ceea ce o priveste pe prietena Laviniei, Bianca Dragusanu, desi multi credeau ca povestea de dragoste dintre aceasta si Catalin Botezatu se va relua de acolo de unde a ramas cånd creatorul de moda a intrat in concursul de dans, iata ca acest lucru pare sa nu se mai intåmple.

Asistenta lui Dan Capatos este din ce in ce mai prinsa de „Printul“ din Stefan cel Mare. Vedeta si Adrian Cristea au fost surprinsi extrem de romantici, plimbåndu-se måna de måna prin Deva, in week-end.

 

COMENTARII

DISQUS: