Laura Cosoi isi face buletin de Bucuresti

Laura Cosoi este hotaråta sa isi faca buletin de Bucuresti dupa ce a avut de patimit atunci cand a vrut sa voteze la alegerile prezidentiale. „Decizia a fost indelung gandita si luata cu greutate. Pentru mine este un pas important fiindca sunt foarte atasata de casa mea de la Iasi, iar schimbarea

Fosta sotie a lui Madalin Ionescu, intr-o forma fizica de invidiat
Lady Gaga, pipaita de o fana

buletinului pe adresa din Bucuresti inseamna sa accept 100% o noua etapa din viata mea, aici la Bucuresti. Nu mi-a fost usor, dar in ultimul an, de cånd mi-am cumparat casuta mea, m-am lovit de foarte multe probleme administrative asa ca mi-am zis «gata, imi fac buletin de Bucuresti». Dar pentru mine Iasiul va ramåne orasul meu de suflet, orasul copilariei si adolescentei mele. Sunt måndra sa spun ca sunt si voi ramåne o moldoveanca veritabila“, spune actrita, citata de agentiadepresamondena.com.

Frumoasa actrita, sosita in Capitala in urma cu 7 ani, s-a hotaråt sa faca acest pas si dupa ce, la alegerile prezidentiale, a fost nevoita sa mearga la sectiile speciale pentru ca nu avea buletin de Bucuresti: „Era o coada foarte mare si am renuntat instantaneu la idee. As fi dorit sa votez, dar nu am putut si asta a fost picatura care a umplut paharul. Imi voi face buletin de Bucuresti. Suna amuzant cånd o spun, imi aminteste de filmul cu acelasi nume pe care l-am vazut de curånd alaturi de iubitul meu, Andrei, care este un mare fan al filmului vechi romånesc“, adauga amuzata frumoasa actrita.

 

COMENTARII

DISQUS: 0