Larisa ex-Dragulescu: „Nu stiu de ce noi femeile vrem intotdeauna cat mai mare“

Larisa ex-Dragulescu: „Nu stiu de ce noi femeile vrem intotdeauna cat mai mare“

Fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu si-a injectat miercuri acid hialuronic in buze. Larisa Stoica, fosta nevasta a lui Marian Dragulescu, a marturisit ca a mai facut asest lucru de doua ori, dar acum ”a exagerat”.

Monica Barladeanu, in lacrimi. Cine e barbatul care a facut-o sa planga?
Cel mai mare ou de ciocolata din lume – vandut pentru o suma

”Nu este prima data cand imi maresc buzele, este a treia ora, dar de data asta am exagerat. Doctorul a incercat sa ma convinga ca nu e bine, dar eu am vrut mari. Nu stiu de ce noi femeile vrem intotdeauna cat mai mare. Prima data am facut acest lucru din curiozitate, apoi am vrut sa vad cum e cu buzele mai mari. E un moft”, a spus Larisa, la emisiunea ”Drept la tinta”, de la Kanal D.
Fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu a marturisit ca este foarte fericita de cand si-a pus silicoane, insa a renuntat la ideea de a se opera pentru a redeveni virgina.
”M-am razgandit pentru ca nu ai voie sa ai viata intima timp de un an de zile. Nu sunt pregatita sa fac un astfel de sacrificiu. Cea mai lunga perioada de abstinenta a fost atunci cand eram casatorita. Au fost vreo 3 luni, atunci cand fostul sot era plecat in cantonament, Nu m-am abtinut nici in perioada in care eram insarcinata, dimpotriva, atunci aveam pofte mai mari”, a spus fosta sotie a marelui gimnast.
Dupa ani de scandaluri, Larisa a marturisit ca s-a impacat cu fostul ei sot, Marian Dragulescu.
”Acum ne intelgem foarte bine, comunicam foarte des. Am planuit chiar si vacanta impreuna, fiecare cu partenerul sau si cu copiii”, a adaugat Larisa.

Larisa si Marian Dragulescu au divortat in 2008, dupa mai multe scandaluri care au tinut primele pagini ale ziarelor. Cei doi au impreuna doi copii, o fata, nascuta cu probleme de sanatate – Beatrice (8 ani), si un baiat – Richard (6 ani). De cand au divortat, Larisa l-a tot acuzat pe gimnast ca refuza sa-si vada cei doi copii si sa le plateasca pensie alimentara. In prezent, Marian Dragulescu si-a refacut viata si este casatorit cu Corina.

COMENTARII

DISQUS: