Ducesa Kate, decizie radicala inainte de nastere

Ducesa Kate, decizie radicala inainte de nastere

Ducesa Kate a luat o decizie radicala cu privire la soacra sa Camilla Parker-Bowles, cel putin asta titreaza ziarele din Marea Britanie, acum la doar cateva zile pana cand cel mai asteptat bebelus britanic mai are putin si vine pe lume.

Katie Holmes, sexy pe strazile New York-ului
Adriana Bahmuteanu: „Prigoana sare de pe sifonier si face pe Batman”

De cand a devenit iubita si apoi sotia Printului William, Kate nu a fost deloc indragita de Camilla sotia printului Charles. Desi monarhia britanica a dorit intotdeauna sa fie un exemplu de decenta si un model, rivalitatile si dusmaniile au loc si la case mai mari.

Daca acum ceva timp, Camilla i-a spus ducesei ca urmeaza sa fie si ea inselata de sot, la fel cum s-a intamplat si cu Lady Diana, Kate a luat o decizie pentru a se proteja de toate aceste rautati venite din partea Camillei mai ales acum cand se afla in ultimele zile de sarcina.

Ducesa Kate isi doreste ca soacra sa sa nu aiba acces si nici macar sa nu se apropie de locul in care ea urmeaza sa nasca.  Aceasta interdictie o va ajuta pe Kate, care urmeaza sa devina mamica pentru prima oara, sa stea linistita inainte, dar si imediat dupa ce va naste.

Daca este doar o simpla speculatie facuta de ziarele britanice urmeaza sa aflam peste cateva zile, cert este ca toti britanicii ar sustine o astfel de decizie avand in vedere simpatia de care se bucura ducesa Kate spre deosebire de soacra ei Camilla.

COMENTARII

DISQUS: