Connect-R, casatorie in mare secret!

Connect-R, casatorie in mare secret!

Gata cu verile nedormite si cu noptile albe. Connect-R se afla in fata celei mai importante decizii din viata lui. Cel putin asta au asigurat prietenii cantaretului care s-au imbarcat cu mic cu mare, inca de ieri in masini si au luat drumul litoralului. De ce la mare? Pentru ca acolo, umbla vorba, Stefan ar spune "Da" in fata ofiterului starii civile. Iar ceremonia se va desfasura, cel mai probabil, chiar astazi.

Un spital intreg i-a facut mofturile Oanei Zavoranu
Steven Seagal, dat in judecata pentru „sclavie sexuala”

Interesanta este secretomania in care este invaluit acest eveniment. De ce se ascund atat de aprig Misha si Connect-R de publicul lor, habar nu avem. Nu de alta, dar nu sunt la "prima abatere". Intai nu au recunscut relatia de iubire, apoi au negat vestile legate de graviditate iar acum, merg pe burta la capitolul "casnicie". Potrivit surselor noastre, toti cei invitati sa le fie aproape in aceste momente au fost "instruiti" sa taca malc si sa nu "verse" niciun amanunt presei.

Daca sunt doar zvonuri sau nu, vom afla in urmatoarele ore. Ca doar n-or sa tina secret pana si certificatul de casatorie. Doamne iarta-ne!

Iata un scurt "istoric sentimental" al lui Connect-R:

Dupa o relatie de cativa ani cu Diana, Connect-R si-a refacut viata alaturi de Misha, solista cu care DJ Sava a colaborat pentru piesa "Tenerife".

Cei doi au confirmat ca sunt impreuna pe la jumatatea lunii iunie cand Connect-R a postat pe profilul sau de Facebook o fotografie in care isi anunta fanii ca Misha este iubita lui de doua saptamani.

Connect-R nu este la prima tentativa de a-si pune pirostriile. El a mai vrut sa se insoare si cu fosta lui iubita, Diana Georgescu, dar acest eveniment nu a mai avut loc.

COMENTARII

DISQUS: 0