Botezul bebelusului regal: David si Victoria Beckham, favoriti in rol de nasi

Botezul bebelusului regal: David si Victoria Beckham, favoriti in rol de nasi

Dupa venirea pe lume a bebelusului regal, evident ca britanicii asteapta un alt moment important oferit de Casa Regala si anume botezul Printului George de Cambridge.

Gianni Versace, omorat de mafie ca nu si-a platit datoriile
Ilinca Vandici: Am paranteze si ma mandresc cu ele

Au inceput deja si pariurile, asa cum era firesc, iar conform unei importante casei de pariuri din Londra, favoriti pentru rolul de nasi sunt nimeni altii decat David si Victoria Beckham.

Asta ar fi chiar o premiera pentru Casa Regala, pentru ca pana acum niciunei celebritati nu i s-a oferit o asemenea onoare. Insa nu ar fi exclus, deoarece presa britanica a vorbit despre prietenia care s-a legat intre Victoria si Ducesa Kate, in perioada in care aceasta din urma a fost insarcinata.

In plus se stie ca David si Victoria sunt apropiati ai Reginei si au fost invitati si la nunta Printului William cu Ducesa Kate. Fostul fotbalist a fost decorat in 2003 de cate Elisabeta a II-a cu Ordinul Imperiului Britanic

Bebelusul regal va avea sase nasi, trei femei si trei barbati.

Botezul regal va avea loc in aceasta toamna, asa ca lista cu potentialii nasi nu e inca definitivata. Insa si Pippa, sora ducesei Kate, dar si Printul Harry pot avea rolul de parinti spirituali, desi multi sunt de parere ca oricum cei doi vor fi mereu in preajama bebelusului si il vor sprijini neconditionat ca matusa si unchi.

Prince George Alexander Louis va avea parte de o ceremonie restransa si intima de crestinare traditionala si de o petrecere de botez cu rudele apropiate, asa cum se obisnuieste.

Bebelusii regali sunt botezati de arhiepiscopul de Canterbury, iar ceremonia la care are acces doar familia, nasii si cativa prieteni apropiati are loc in Camera Muzicii de la Palatul Buckingham.

Toti bebelusii regali au fost imbracti intr-o rochita de botez din dantela si satin, care a fost facuta prima oara pentru fiica cea mare a reginei Victoria in 1841.

La petrecerea de botez, William si Kate ii vor servi pe invitati cu o bucata din tortul lor de nunta, pe care au congelat-o dupa ceremonia din aprilie 2011 special pentru momentul in care isi vor crestina primul copil, respectand din nou traditia.

COMENTARII

DISQUS: 0