Botezatu: „Liuba face deja parte din viata mea“

Catalin Botezatu si-a dorit sa le faca fericite pe Liuba si pe fetita ei si sa uite macar putin de necazuri, de nevoi si de tensiuni.

Teo Trandafir: Imi doresc ca Maia, fiica mea, sa nu se sperie cand deschide televizorul
Andreea Marin Banica vorbeste despre incidentul din restaurant

Ei si-au petrecut cåteva ore in mall, la magazine si la locul de joaca unde Catalin le-a facut fetelor toate poftele: „Liuba si fetita ei nu au fost påna acum la un mall si m-am gåndit ca le-as face o mare bucurie sa le duc la magazine, sa ne jucam, sa petrecem putin timp impreuna in afara salii de repetitii, ca sa se mai relaxeze si ele.

Am incercat pentru cåteva ore sa consider ca ele sunt familia mea, pentru ca påna la urma Liuba face parte deja din viata mea. Nu am crezut ca voi fi in stare sa vibrez la problemele unui om pe care nu-l cunosc, insa in aceasta emisiune mi-am dat fråu liber emotiilor, am plåns, mi-am aratat slabiciunile, insa asa am simtit sa fac, nu imi este rusine“, povesteste designerul. Insa, dupa relaxare, perechile condamnate la duel s-au intors in sala de antrenamente, unde si-au luat de la capat coregrafiile, prizele si toate problemele care apar de obicei la repetitiile indelungate de dans.

„Ieri, am stat pe perfuzii jumatate de zi, mi-a fost rau, pentru ca nu pot sa dorm de la emotii, de la oboseala, de la stres. Ca sa nu pierd prea mult timp, am repetat coregrafiile cu branula la måna. Oricum, sunt bandajat la picioare, la måini, nu mai conteaza ce ma doare, dorinta de a ajunge cåt mai departe este mai puternica decåt orice durere“, marturiseste Catalin.

 

COMENTARII

DISQUS: