Bianca Dragusanu si Victor Slav, primele declaratii despre despartirea neasteptata

Multi ii vedeau pe Victor Slav si Bianca Dragusanu din nou sot si sotie, mai ales ca in urma cu aproape doi ani, ei au devenit parinti de fetita.

Catalin Botezatu a facut preinfarct
Cuplul Jennifer Lopez-Marc Anthony va colinda America in cautarea de talente

Multi ii vedeau pe Victor Slav si Bianca Dragusanu din nou sot si sotie, mai ales ca in urma cu aproape doi ani, ei au devenit parinti de fetita.

In urma cu putin timp, fostii parteneri au oferit primele informatii despre despartirea care a zguduit lumea mondena din Romania.

Bianca Dragusanu a vorbit public despre despartire impreuna cu Victor Slav
Bianca Dragusanu si Victor Slav au dat un comunicat impreuna in care au marturisit ca, in ciuda faptului ca si-au spus: “Adio!” ca iubiti, ei vor ramane prieteni. Mai mult, au subliniat ca isi vor creste fiica impreuna.

In declaratiile facute, cei doi au lasat parca loc de o eventuala impacare. Aceasta idee se intelege din afirmatia: “Nu stim ce ne rezerva viitorul”.

“Am ajuns intr-un punct in care drumurile noastre se despart. Nu stim ce ne rezerva viitorul, dar stim ca vom ramane prieteni, avem un copil minunat de crescut impreuna. Suntem doi oameni maturi, care isi asuma decizia luata de comun acord, cu sentimentul ca este cea mai buna in acest moment al existentei noastre. Va suntem recunoscatori ca ati fost mereu alaturi de noi si, de asemenea, va rugam cu tot sufletul sa ne respectati alegerea. Ne dorim si speram ca orice speculatie sa se opreasca aici. Va multumim si va asiguram de toata aprecierea si afectiunea noastra!”, au spus Bianca Dragusanu si Victor Slav, potrivit pentru WOWBiz.ro.

S-au casatorit in 2013, dar au divortat!

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, din pacate, ei au divortat. Ulterior, ei si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Bianca Dragusanu si-a schimbat statusul relatiei pe Facebook, unde a aparut „casatorita”. Tatal fiicei sale insa nu are nimic trecut pe pagina contul personal de socializare.

COMENTARII

DISQUS: 0