Anna Lesko va face 132.000 € vara aceasta

Anna Lesko va face 132.000 € vara aceasta

Chiar daca expertii economici spun ca inca nu am depasit criza, artistii castiga foarte bine si se lafaie in lux. Anna Lesko va incasa peste 100.000 de euro, bani cash.

Aproape ca NU o RECUNOSTI! Andreea Raicu, asa cum nu ai mai vazut-o!
Actrita spaniola Sara Montiel, o legenda a Hollywood-ului, a murit la 85 de ani

Cand bugetarii sau alti angajati se gandesc la concedii, solistii lucreaza mai mult ca niciodata. Vara este cea mai prolifica perioada pentru artisti, care fie pleaca prin turnee in tara, fie au antamate concerte private. Oricum, cu totii ies pe plus, castigand sume colosale.

Din acest motiv, majoritatea solistilor isi programeaza concedii abia la iarna sau profita de turnee pentru a se recrea cateva zile in apropierea localitatilor unde au de sustinut concerte. Dupa o parioada de sase luni de absentare din peisajul muzical, trupa Holograf recupereaza pierderile de peste 300.000 de euro suferite din cauza problemelor medicale pe care le-a avut solistul Dan Bittman.

Acesta si colegii sai vor avea de sustinut in lunile urmatoare cel putin 15 concerte. Anda Adam, Anna Lesko sau Andreea Balan sunt si ele campioane la cantari si vor avea castiguri ce depasesc 100.000 de euro.

Artista are 60 de concerte in sezonul estival
Pentru ultimele single-uri, Anna Lesko (34 de ani) a ales sa colaboreze cu doi dntre cei mai tari artisti ai momentului, Connect-R si Smiley, ca sa fie sigura de succes, dar si de concerte numeroase pe perioada verii.

Astfel, in luna iunie, artista are programate minimum 18 spectacole prin toata tara. Asta nu este nimic, pana in august, solista va fi cantat deja in 60 de spectacole, care-i vor rotunji veniturile considerabil. Cu un tarif de 2.200 de euro pe care il percepe pentru cele 50 de minute de cantat si de „dantuit", Anna va aduna 132.000 de euro. In plus, frumusetea ei ii aduce bani frumosi de pe urma contractelor de imagine pe care le primeste de la diverse firme.

COMENTARII

DISQUS: 0