Andreea Berecleanu si Daniel Buzdugan, imbratisati in parc

Andreea Berecleanu si Daniel Buzdugan, imbratisati in parc

Ipostaza in care a fost surprinsa prezentatoarea Antenei 1, Andreea Berecleanu, in parc, lasa loc la numeroase interpretari.

Bogdan Olteanu s-a intors la sotie, dupa un an de la divort
Katy Perry, femeia anului 2012

Frumoasa Andreea Berecleanu, mama a doi copii si casatorita cu Andrei Zaharescu, pare ca se simte excelent in bratele colegului ei, Daniel Buzdugan.

"Cea mai frumoasa colega de clasa Andreea Berecleanu! La filmari pt Antena 1. Cu Andreea am prezentat acum cativa ani in urma emisiunea Genialii ( produsa de Lazarov) pt Antena 1", a scris el.

Pe langa poza suprinzatoare, in care realizatorul radio-tv si Andreea Berecleanu stau imbratisati pe o banca, in parc, el a postat si niste versuri cu subinteles:  "E-un miros de tei in cranguri / Dulce-i umbra de rachiti / Si suntem atat de singuri / Si atat de fericiti!", alaturi de completarea "De iti vine sa sughiti! Cu Andreea Berecleanu in Parcul Carol…"..

Totusi, pentru ca fotografia sa nu iste un scandal, Buzdugan a "explicat" printr-o alta fotografie faptul ca filmeaza, alaturi de Mihai Morar si Ovidiu Lipan Tandarica, niste promouri pentru campania "Romanii, buni europeni!", scrie libertatea.ro

COMENTARII

DISQUS: 0