Alex Velea si Antonia: cat au castigat cei doi de pe urma telenovelei relatiei lor

Alex Velea si Antonia: cat au castigat cei doi de pe urma telenovelei relatiei lor

Relatia dintre Alex Velea si Antonia, cat o fi de adevarata sau dimpotriva, le-a adus celor doi, castiguri substantiale in ultima vreme.

Zavoranca vrea sa se mute in America
Britney Spears vrea sa se marite din nou

Alex Velea e din ce in ce mai solicitat la concerte si evenimente, tot mai multi fani vor sa il asculte live, iar pentru el totul se traduce in bani. Acum ca nu mai face fata solicitarilor Velea a umblat putin si la onorariul pe care il percepe pentru o cantare si a mai crescut putin tariful.

Nici Antonia nu sta mai rau. Daca anul trecut artista cerea pentru un concert 1.800-2.500 de euro, lucrurile s-au schimbat de cand a izbucnit telenovela. Acum frumoasa cantareata vine sa cante doar pentru un onorariu care incepe de la 3.000 de euro in sus, scrie Libertatea.

Si de ceva timp artista s-a lansat si intr-o afacere cu haine. Antonia si-a lansat propria colectie de haine pentru fete, personalizata cu chipul ei.

Preturile sunt destul de piperate si incep de undeva de la 150 de lei in sus, dar asta nu inseamna ca artista nu are deja cliente, multe dintre ele fiind admiratoarele sale si cele care ii asculta muzica.

COMENTARII

DISQUS: