Actorul Russell Brand, expulzat din Japonia

Actorul Russell Brand, expulzat din Japonia

Actorul britanic Russell Brand a fost retinut de autoritatile nipone si apoi expulzat din Japonia "in urma unor incidente vechi de peste 10 ani", a anuntat sotia artistului, cantareata americana Katy Perry, in cateva mesaje postate, duminica, pe Twitter.

Angelina Jolie: Vegetarianismul aproape m-a ucis
Cu prima-doamna la psiholog

Russell Brand a fost retinut de politia nipona la sfarsitul saptamanii trecute si apoi a fost expulzat din Japonia, a anuntat Katy Perry. Brand a mers in Japonia pentru a asista la unul dintre concertele pe care sotia lui urma sa le sustina in aceasta tara, potrivit mediafax.ro.

"Asadar… sotul meu tocmai a fost expulzat din Japonia", a anuntat cantareata americana pe Twitter, duminica, in jurul orei locale 15.00. "Sunt atat de trista. L-am adus special aici pentru a-i arata locul meu favorit", a mai scris aceasta.

Dupa aproximativ o ora, cantareata americana a postat un alt mesaj pe Twitter, in care a precizat ca decizia de expulzare a fost luata "in urma unor incidente vechi de peste 10 ani". Katy Perry a adaugat imediat dupa aceea ca nu are resentimente fata de Japonia, in special fata de fanii ei din aceasta tara. "Insa, desigur, imi iubesc fanii din Japonia, iar show-ul trebuie sa mearga mai departe, indiferent de socurile din aceasta dupa-amiaza si de rapirea sotului meu. Nu este corect, dar este OK", a spus cantareata americana. Katy Perry si Russell Brand nu au precizat care a fost natura acelor incidente ce au condus la decizia de expulzare, desi actorul britanic a vorbit in trecut despre dependenta lui de droguri si despre numeroasele incalcari ale legii pe care le-a savarsit. In ceea ce il priveste, Russell Brand a tratat "incidentul" din Japonia cu mult umor.

"Imi planuiesc evadarea din inchisoarea japoneza. Este al naibii de greu sa sapi un tunel cu un betisor", a scris actorul intr-un mesaj postat pe Twitter, duminica. El a adaugat ca sindromul Stockholm incepe sa se faca simtit in cazul sau (sindromul Stockholm este un termen utilizat pentru a descrie un fenomen psihologic paradoxal, prin care ostaticii incep sa resimta o anumita simpatie si sentimente pozitive fata de gardienii care ii pazesc, n.r.) si le-a cerut gardienilor, in gluma, un bol cu supa vegetariana de sushi.

Nu se stie deocamdata ce s-a intamplat exact in Japonia, iar cuplul americano-britanic este renumit pentru faptul ca se angajeaza adeseori intr-o veritabila sarabanda de mesaje amuzante pe Twitter. In plus, expulzarea actorului britanic nu a fost deocamdata confirmata de autoritatile nipone.

Katy Perry si Russell Brand s-au casatorit in India, in octombrie 2010, in cadrul unei ceremonii traditionale hinduse. Katy Perry sustine in aceasta perioada un turneu in Asia pentru a-si promova cel mai recent album, intitulat "Teenage Dream".

COMENTARII

DISQUS: