Veste buna pentru pensionarii ieseni: mai sunt bilete de tratament

Veste buna pentru pensionarii ieseni: mai sunt bilete de tratament

La sfarsitul saptamanii trecute, a ajuns la Iasi transa de bilete de tratament din seria cinci, destinate pensionarilor ieseni care au depus cereri in acest sens.

Femeie lovita de tren in halta Buhaieni
PC va merge pe liste comune cu PSD la alegerile europarlamentare

Potrivit informatiilor furnizate de catre reprezentantii Casei Judetene de Pensii (CJP) Iasi, listele de alocare automata au fost intocmite prin programul informatic, beneficiarii biletelor sosite saptamana trecuta primind si instiintari prin posta.

„Am primit vineri o noua transa din biletele de tratament. Listele au fost afisate si la sediul institutiei noastre. Aceasta transa cuprinde 405 bilete de tratament, majoritatea fiind pentru statiunile Nicolina, Baile Felix, Herculane, Vatra Dornei, Caciulata, Slanic Moldova, Saturn si Mangalia. Aceasta serie este cu intrare in statiuni in datele de 21, 22, 23 si 24 iunie. Ii asteptam pe beneficiari la sediul institutiei pentru a-si ridica biletele. Pentru seria trecuta, s-au prezentat toti beneficiarii si nu a fost nevoie sa acordam biletele la liber“, a declarat Isabela Grigorovschi, purtator de cuvant in cadrul CJP Iasi.

Biletele includ o perioada de tratament de 18 zile, cu masa asigurata, si un set complet de tratamente balneare pentru diferite categorii de afectiuni, in functie de biletele de trimitere emise de catre medicii de familie ai beneficiarilor sau de catre medicii specialisti.

COMENTARII

DISQUS: 0