Veolia Energie Iasi anunta realizarea de probe pentru pregatirea sezonului de incalzire 2018 – 2019

Veolia Energie Iasi anunta in perioada 12 septembrie – 4 octombrie realizarea unor serii de probe la instalatiile de caldura ale blocurilor in pregati

Judecatorii i-au redat functia doctoritei Narcisa Ianopol, care facea experimente pe pacienti
La Ungheni-Iasi nu a existat granita: Podul de Flori de peste Prut, refacut in premiera dupa 20 de ani

Veolia Energie Iasi anunta in perioada 12 septembrie – 4 octombrie realizarea unor serii de probe la instalatiile de caldura ale blocurilor in pregatirea sezonului de incalzire 2018 – 2019.

Denumite si probe la rece, aceste verificari se vor derula in intervalul orar 07-15:00 si vor cuprinde, treptat, toate punctele, modulele si centralele termice aflate in administrarea Veolia Energie Iasi.

Pentru a evita eventualele incidente neplacute, cum ar fi inundatiile, asociatiile care inca deruleaza lucrari la instalatiile interioare de incalzire a blocurilor, trebuie sa anunte compania in scris data la care estimeaza finalizarea lor, pentru a reprograma probele la o data ulterioara.

Veolia Energie Iasi va derula manevrele de pornire a sezonului de incalzire 2018-2019 in urma intrunirii conditiilor prevazute de Lege in acest sens (articolul 117 din Hotararea de Guvern 425/1994), cand sunt trei zile consecutive cu temperatura medie exterioara mai mica de zece grade Celsius, in intervalul orar 18:00 – 06:00.

Compania ramane la dispozitia clientilor sai prin Centrul de Apel non-stop, apelabil la numarul 0 800 800 123, gratuit in orice retea fixa sau mobila. De asemenea, alternativa de contact ramane adresa de mail iasi@veolia.com.

COMENTARII

DISQUS: 0