Vasile Blaga: Daca voi fi ales seful PDL, voi fi un presedinte cu norma intreaga

Vasile Blaga: Daca voi fi ales seful PDL, voi fi un presedinte cu norma intreaga

Secretarul general al PDL spune ca dupa fiecare Conventie partidul a iesit mai puzternic, iar Teodor Paleologu considera ca schimbarea cea mai radicala ar fi alegerea sa in functia de presedinte.

Zeci de ieseni si-au spart capetele in 24 de ore
Accident mortal in zona Antibiotice

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Iasi, ca in cazul in care va castiga cursa pentru sefia PDL va fi un "presedinte cu norma intreaga" si va respecta intru totul statutul partidului.

"O data la 10 ani avem cate trei motiuni, iar dupa fiecare Conventie partidul a iesit tot mai puternic. Asa se va intampla si acum, pentru ca este o dezbatere de idei, nu o batalie. Adversarii nostri sunt in afara PDL, ei sunt in USL. Nu putem lasa tara in mainile domnului Ponta, domnului Antonescu, care au deja un discurs radical si care propun masuri populiste care nu fac altceva decat sa aduca in cele din urma tara in haos", a declarat Vasile Blaga, in conferinta de presa. Dupa prezentarea motiunii de catre Vasile Blaga, democrat-liberalii ieseni s-au intalnit si cu un alt candidat la sefia PDL, Teodor Paleologu. "Nu mi-am propus sa ajung sef al partidului cu tot dinadinsul. Nu ma mananca mania sefiei. Consider ca orice vot in plus fata de al meu propriu este un mare castig. Consider ca din capul locului sunt marele castigator al acestei competitii, pentru ca n-am nimic de pierdut", a spus Paleologu. Acesta a adaugat ca alegerea lui in fruntea partidului ar fi o schimbare radicala. "Consider ca schimbarea cea mai radicala ar fi, evident, alegerea mea in fruntea partidului. Cred ca ar fi o alegere foarte buna. Ar fi dintr-o data o atmosfera foarte buna in partid pentru ca nu am partizani nesatisfacuti sau polite de platit. Cred ca as aduce armonie in interiorul partidului", a mai spus Teodor Paleologu. T.F.

COMENTARII

DISQUS: 0