Unul dintre pilotii accidentului aviatic de la Suceava, in stare critica la Iasi

Pilotul care a supravietuit accidentului avia­tic, ce a avut loc sambata, in judetul Suceava, se afla inca in stare grava la spital. Barbatul are 5

Concurs de face-painting pentru elevii ieseni
Dan Jumara, pus sa dea bani inapoi Consliului Judetean

Pilotul care a supravietuit accidentului avia­tic, ce a avut loc sambata, in judetul Suceava, se afla inca in stare grava la spital.

Barbatul are 53 de ani si este din judetul Timis, iar weekendul acesta participa la un zbor de antrenament pentru mitingul aerian Suceava Air Show. Avionul sau, de mici dimensiuni, s-a ciocnit in aer cu un al­tul, apoi in urma impactului cele doua s-au prabusit in afara pistei. Celalalt pilot a fost de­clarat decedat la sosirea echipajelor medicale, iar barbatul din Timis a fost transportat la Spitalul „Sfantul Spiridon“ din Iasi cu elicopterul SMURD.

Acesta este in coma din cauza unui traumatism cranio-cerebral sever si a fost operat de catre medicii sectii ORL si cei ai Clinicii Oro-Maxilo-Faciala (OMF) pentru fracturile si plagile pe care le avea la nivelul fetei. Barbatul avea, de asemenea, si o fractura a gambei stangi.

„Pacientul in varsta de 53 de ani, victima a accidentului aviatic, prezenta, atunci cand a ajuns in Unitatea de Primire Urgente a spitalului, un traumatism cranio-cerebral sever, o fractura a gambei stangi si multiple plagi si fracturi faciale. S-a intervenit chirurgical pentru plagile de la nivelul fetei, iar pacientul se afla inca in coma“, a mentionat profesorul Diana Cimpoesu, medic-sef UPU-SMURD.

Barbatul este internat acum la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic de Ur­genta „Prof. Dr. Nicolae Oblu“ din Iasi, iar starea sa este critica.

COMENTARII

DISQUS: