Un tanar din Iasi a fost condamnat la inchisoare dupa ce a intrat pe contul de Facebook al iubitei sale

O poveste de iubire intre doi studenti de la Iasi s-a terminat cu dosar penal deschis de procurorii de la Crima Organizata. Ca sa gasesca dovezi despr

Internati la spital dupa ce au fost la un praznic
Fosti patroni de weed-shop, condamnati la inchisoare cu executare

O poveste de iubire intre doi studenti de la Iasi s-a terminat cu dosar penal deschis de procurorii de la Crima Organizata. Ca sa gasesca dovezi despre infidelitatile iubitei, tanarul gelos i-a accesat contul de pe o retea de socializare. Furioasa, fata l-a reclamat pentru infractiuni informatice.

Totul a inceput in primavara anului 2017 de la banuiala barbatului ca iubita sa il inseala. Cei doi au avut o relatie vreme de trei ani pana cand tanarul a plecat la munca in alt judet. Fiindca relatia la distanta nu prea mergea, tanara a cerut o pauza. Se pare ca in acest timp fata il insela pe barbat si acesta deja intrase la banuieli, scrie observator.tv.

Manat de gelozie si avand parolele acesteia a intrat pe contul de Facebook al tinerei unde a descoperit ca iubita sa discuta cu un alt barbat si chiar ii trimitea si poze deocheate acestuia.

Cand fata si-a dat seama ca este spionata de cel care i-au fost iubit ani de zile a mers la DIICOT si a facut o plangere. Astfel acesta a ajuns sa fie urmarit penal pentru acces ilegal la un sistem informatic.

Ulterior se pare ca cei doi s-au impacat iar tanara si-a retras plangerea, era insa deja prea tarziu fiindca dosarul era pe masa judecatorilor.

Barbatul care a intrat pe contul de Facebook al iubitei a fost condamnat definitiv la 11 luni de inchisoare cu suspendare si are de executat 60 de ore de munca in folosul comunitatii.

COMENTARII

DISQUS: